Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaTratwa

Brak okresu-juz 38dni

Polecane posty

Gość TaTratwa

W zasadzie nie ma nic do śmiechu,zawsze mialam nieregularne cykle,cos miedzy 33-35....ale to juz przesada.Jakie sa waszym zdaniem przyczyny nieregularnych cykli;(?Boje sie troche,w ciazy raczej nie jestem:)

Gość doktorek gregorek
Ktos ma ci zdalnie USG zrobic albo wziernik miedzy nogi wsadzic ? Powodow jest tyle ile wlosow na glowie.

Gość wiwona
do lekarza idz

Gość gwiazdeczka 555
miałam to samo co Ty, zawsze mialam regularne cykle, az ktoregos miesiaca okres sie nie pojawił. Zrobilam chyba z piec testow ciazowych, ale one wykluczaly ciaze...........zrezygnowana poszlam do ginekologa. Po usg, gdzie wykluczyl ciaze, zrobil cytologię i zapisał luteinę. Takie male tableteczki, ktore bralam przez 5 dnia pod jezyk i po 7 dniach dostalam okres...............przyczyną u mnie był stres i bralam antybiotyk na migdaly. Takze dobrze Ci radze, idz do lekarza i nie bedziesz sie martwic, bo martwienie sie nic tu nie da, a jezeli po zbadaniu okaze sie ze wszystko u Ciebie jest ok. to na pewno przepisze Ci tez luteine, bo na forum laski pisza, ze jak zatrzymal im sie okres to lekarz zapisywal im tez luteine.tylko niektore mialy dopochwowa, a niektore jak ja np. doustnie.No i kazda indywidualna dawke. Niektotre mialy zjesc 10 tabletek, inne mniej. Ale luteina jest sprawdzona i zawsze dziala.

Gość Agusia_o8o
jakCi sie okres spóźnia to moze w ciąży jesteś :D .. wiesz .. jak sie uprawia ten sport to niebezpieczeństwo zawsze jest .. ile masz lat?? jeśli masz poprstu nieregularne miesiączkowanie a jesteś nastolatką to jest to normalne bo od pierwszego okresu cykl może się stabilizować nawet do 20 roku życia.. jeśli po 20 roku życia nadal będzie on nieregularny - w tedy jak najszybciej do ginekologa ..