Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda

nie mam kasy

Polecane posty

Gość bieda

nie moge sobie kupic spodni butów bo nie mam mimo ze pracuje ale za pensje musze oplacic szkole i raty:(:(:(

Gość maturka4
Może nie masz na "markowe", które różnią się od PORZĄDNYCH wyłącznie ceną. Ale na normalne - masz na pewno. Wystarczy pomyśleć trochę przy wydawaniu na co dzień

Gość heh ja tez tak mam
pracuje, ale pieniądze to rachunki, jedzenie i kurs językowy...zbieram już od pol roku na remont kuchni i nie widzę konca. więc doskonale cie rozumiem. ale powiem ci cos jezeli chodzi o ciuchy,kiedys potrafiłam wydac ostatnią kase na bluzke, mialam mnóstwo ciuchow i nie mialam w czym chodzic. teraz mam ich o wiele mniej, ale są to przemyslane zakupy i paradoksalnie mam sie w co ubrac...radziej a porządne pasujace do soebie rzeczy i bedzie ok:)))))))))))

Gość a ja Ci radzę....
a ile zarabiasz?

Gość a ja Ci radzę....
nie przejmuj się :) Ja zarabiam mniej niz ktos kto ma 9lat mniej i mniej stazu pracy więc wiem co czujesz. Moze zmien prace, albo znajdz dodatkową?

Gość bieda
teraz ok 9 stówek jestem studentka

Gość bieda
a wiecie o jest najgorsze ze cholera zwolnienia maja byc na koniec mesiaca i jak polece to juz sama nie wiem co zrobie. ale los.....

Gość a ja Ci radzę....
eej, to nie jest tragicznie, ale lepiej mogło by być. Powiem Ci, ze ja lata całe miałam nieregualrny i mały dochód i wiem jak to boli :( Ale grunt to się nie poddawać :) Teraz tez mnie oszukali, przy zatrudnianiu mnie, ale przeciez nie jeden pracodawca na świecie, nie?

Gość a ja Ci radzę....
to na co czekasz??Szukaj pracy a nie się zalamujesz🌻 Życ w strachu to mozna na głowę dostać:o

Gość wezwijcie lekarza
a może dobrze, gdy cię zwolnią? może to będzie impuls do znalezienia czegoś atrakcyjniejszego?

Gość bieda
no tak. ale wiesz jak teraz o prace ciezko. a kurde raty i szkola miesiac w miesiac

Gość bieda
w sumie to macie racje jak juz noz na gardle bede miala to stane na glowie a cos znajde oby lepszego....

Gość wezwijcie lekarza
rozglądaj się za czymś już od jutra. Zyczę ci wszystkiego dobrego i coś czuję, że niebawem twoja sytuacja materialna poprawi się na dużo dużo lepszą :-)

Gość bieda
dzieki LUDZIE za mile slowa to tyle dla mnie znaczy. bo niby sa swieta a ja jestem sama bo mnie facet zostawil 3 miesiace temu. dzieki jeszcze raz. od jutra szukam pracy:)

Gość a ja Ci radzę....
kochana, ja mam tak prawie cale zycie. Straszniw powoli sie pne do przodu, ale jakos to idzie.

Gość a ja Ci radzę....
*ja mamprawie tak samo cale zycie;) mialo być. Szukaj nowej pracy.🌻

Gość bieda
dlaczego to zycie jest takie ciezkie!!! ale chociaz czlowiek zdrowy jest i to sie liczy:)

Gość heh ja tez tak mam
daj spokój, zawsze bedzie mało, taka jest prawda ale nie martw sie. uczysz sie jeszcze, pewnie mieszkasz z rodzicami...jest łatwiej. ja mieszkam sama, jestem juz po studiach ale radze sobie. stac mnioe nawet na wakacje nie wiem jakim cudem. po prostu nauczylam sie kupowac mniej ale porządne rzeczy i to naprawde zdaje egzamin, powodzenia!

Gość pączek z masłem
kurde sa ludzie co maja kasy jak lodu a tu czlowiek nie ma na podstawowe rzeczy. ale coz mam nadzieje ze bedzie lepiej