Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 a ja mu parapet naszykowałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Kwiecień 13, 2009 Lusia na bociana czekasz? moze sie spozni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 na gołębia :O myślałam ze znowu gniazdo założy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Kwiecień 13, 2009 ehhh domyslilam sie:P moze jeszcze przyleci?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 chyba już nie :( za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Kwiecień 13, 2009 moze zmienil mame?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 ale ja mu małe dokarmiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach