Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytannie

...OWULACJA... - pomocy!

Polecane posty

Gość Pytannie

Dzis mam 25dc(cykle przewaznie 31dniowe) i nadal nie ma owulacji... czy ktoras wie co moze byc powodem?

Gość panna_co_wie
może jej po prostu 'nie zauważyłaś'? może byłaś ostatnio przeziębiona itp?

Gość Pytannie
przeziebiona nie bylam...wiesz...zawsze dzien po strasznie zaczynaja mnie bolec piersi po tym tez wiem czy byla...klucie jajnika tez wystepuje a teraz nic...

Gość panna_co_wie
hmm.... może po prostu cykl ci się wydłużył? pogoda.... przejście z czasu zimowego na wiosenny..?

Gość dziwne to
czasami zdarzają sie cykle bezowulacyjne, ale to nie powód do zmartwień :)

Gość Pytannie
dla mnie jest bo staram sie o dziecko...1 raz mi sie tak zdazylo

Gość dziwne to
nic na to nie poradzisz, czasami tak sie zdarza i tyle. Jesli dalej bedziesz miała problemy z owulką, to idz do lekarza. Ja tez w tym miesiącu miałam cykl bezowulacyjny, chociaz zawsze mam owulacje jak w segarku. Poczekaj do nastepnego cyklu i zobaczysz czy wszystko w porządku.

Gość na jakiej podstawie
twierdzisz ze nie bylo owulacji ?? ze nie bylo bolu owulacyjnego wcale nie musialo go byc !!!mierzylas temperature ? nie bylo skosku ? robilas testy owulacyjne ? byly negatywne ? jedyne co moze dac ci pewnosc to monitoring tak ze nie wiesz czy nie bylo owulacji nie denerwoj sie i poczekaj do terminu @ mam nadzieje ze nie nadejdzie a w zamian za to zobaczysz 2 kreseczki czego Ci zycze :)

Gość Pytannie
Powiem tak, od bardzo dawna obserwuje swoj organizm, pewien % kobiet odczuwa moment owulacji ja do nich naleze, zawsze bylo tak: sluz przezroczysty, rozciagliwy, MOCNE klucie jajnika i DOKLADNIE dzien po MOCNY bol piersi, ktory zanika dopiero po @... wiec moge przypuszczac, ze jej nie bylo gdyz nie ma zadnych z tych objawow. Ha! ale nie moge miec pewnosci...sama mysle a moze ona juz byla? ale jakos w to nie wierze, glownie dlatego, ze nie ma odpowiedniego slzu...tylko ciagle jest bialy...

Gość wiemwiemwiem
mozliwe ,ze przes stres przesuniesz owulacje ,dlatego musisz sie uspokoic ,wiem ze latwo powiedziec ,sama staram sie o dziecko i wiem jak to jest tez wszystko przezywam dlatego ja np kupilam sobie Persone monitor dni plodnych moze sluzyc do ustalenia dni plodnych a pozniej do antykoncepcji .Mozesz tez zaopatrzyc sie w tety owulacyjne , mierz tez temperaturke :)

Gość Pytannie
To nie jest tak, ze latam po scianach bo nie ma jeszcze owulacji:) czakam caly czas czekam...:) moze pomysle o monitoringu, mierzenie tempki odpada nie chce popasc w fobie i pozniej zastanawiac sie a czemu tu jest taka tem. a powinna byc taka itp. heh poza tym zapominalabym o mierzeniu jej...