Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snilo mi sie

snilo mi sie ze calowalam

Polecane posty

Gość snilo mi sie

snilo mi sie ze calowalam jasnego duzego psa a on mnie lizal. co to znaczy??

instynktowne ostrzeżenie, normalne reakcje wynikające z twoich skrytych życzeń lub popędów, które przejawiają się w symbolu psa ujrzeć czarnego: zdradzi cię przyjaciel białego: przyjemna znajomość wściekłego: nieuzasadnione obawy, strach przed czymś gryzącego: obmowa oswojonego i przymilnego: ktoś cię chce zwabić w zastawione sidła martwego: znajdujesz się wśród wrogo nastawionych osób bawić się z nim: straty i zmartwienia patrzeć na polującego: przykrości być przez niego napadniętym: konieczna ostrożność szczuć kogoś psem: przysporzysz sobie wrogów słyszeć szczekającego: zachowaj czujność zobaczyć ich kilka, szarpiących się między sobą: spór rodzinny z powodu spadku być przezeń ugryzionym: choroba wyjący: niebezpieczeństwo psia buda: sam zejdziesz na psy. Sen o psach myśliwskich to zarobek z zewnątrz. Do­brze więc jest śnić, o tym że coś tropią, coś schwytały lub że mają wyjść na polowanie. Wszystko to oznacza korzystne działanie. Na­tomiast jeśli psy myśliwskie wracają do miasta, grozi Ci bezczynność. Psy stróżujące symbolizują żonę, domowników, posia­dany majątek. Jeśli więc są one zdrowe i łaszą się do pana, oznacza, że żona i domownicy są wierni, a majątek jest bezpieczny. Natomiast psy stróżujące chore oznaczają chorobę wymienionych osób lub stratę majątkową. Jeśli psy te są złe, szczekają lub gryzą, grozi to doznaniem krzywd od tych osób lub dotkliwą stratą. Łaszące się cudze psy oznaczają podstępy i intrygi ze strony złych ludzi. Jeśli są to psy białe, napaści będą jawne; jeśli czarne, zostaną dokonane z ukrycia, jeśli bure, nie całkiem jawne; natomiast psy łaciate za­powiadają napaści szczególnie niebezpieczne. Psy hodowane dla zabawy oznaczają to co najmilsze w życiu; jeśli jednak śnisz, że na coś cierpią, trzeba liczyć się ze zmartwieniami i przykrościami.

Gość snilo mi sie
ten pies byl jasny prawie bialy. mial lagodne kochajace oczy i calowalam go w kark a on mnie lizal po policzku. byl to domowy piesek raczej duzy jak labrador. wiec co oznacza to w tym przypadku?? dziekuje za tak szczegolowa odpowiedz:)

Gość Agusia_o8o
a mi się często śni, że uciekam przed kimś i nie moge uciec .. mam takie ciężkie nogi nie umiem biec po schodacha jak chce krzyczec to nie mam głosu .. itp .. nie wiedziałam ze to coś moze znaczyć xD

Gość Agusia_o8o
yy .. w sumie to to coś znaczy ;>?