Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszpikowana

nie umiem spać bez mojego faceta

Polecane posty

Gość naszpikowana

nie umiem... żebym się mogła porządnie wyspać to on musi leżeć obok. a najlepiej jeszcze z łapkami na mnie. dzisiaj spałam sama. hmm... a może raczej nie "spałam", tylko próbowałam zasnąć. bo ni cholery oka zmrużyć nie mogę jak go nie ma. masakra. to jakies pieprzone uzależnienie....

Gość bo pewnie jak śpisz sama nie
masz komu puszczać baków pod nos i czujesz się nieswojo...

Gość naszpikowana
jak jest obok to wystarczy, że głowę do poduszki przyłożę i odpływam... cholera, tylko te jego nocki co czwarty dzień :O

Gość naszpikowana
to chyba nie jest normalne, nie?

masz całkiem normalnie. ja jestem już w pracy :( też bez żony nie umiem zasnąć, bez dłoni między jej udami i zapachu jej włosów.

Gość naszpikowana
kocham jak odgarnia mi włosy z twarzy i całuje w policzek na dobranoc... kocham jak mnie obejmuje w talii i tak trzymna całą noc.. kocham jak tuli się do moich pleców, a dłonia obejmuje moją pierś... ja pierdolę, jak ja to kocham :O bez tego nie potrafię zasnąć. będę się przewracać z boku na bok, nie pomoże ciepłe mleko z miodem, nie pomoże piwo, nie pomoże nawet tabletka...

Gość naszpikowana
wrócił :D idę spać :D

Gość BLACK RAT prawdziwy
ale ma facio przejebane tak cala noc trzymac ta reke..... no i kuzwa te baki .....fukc.....ja bym cie nabil na mojego dorodnego kutasa,cala noc....:P

i muszę być zawsze po lewej stronie łóżka, żeby w dłoni mieć jej lewą pierś...nie wiem dlaczego. :D

Gość tańcząca z wilkami 2
to się ciesz naszpikowana, a nie narzekasz. nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę... wiesz jak ja marzę o tym, by mnie ktoś tak w przytulił i trzymał całą noc?

Gość Przytulasek

Ja tez odkąd pierwszy raz pezytylilam się do swojego chłopka wiedziałam,ze zawsze będę już tak spała . Zawsze dotykam jego stópki moimi . Tyłek mam na jego tyłku i rękę na jego plecach. Kiedyś spaliśmy odwrotnie ,ze to on trzymał moja pierś ,ale z biegiem czasu pozycje się zmieniły . I to nie jesy nic dziwnego , ja bez swojego faceta nie umiem spać , zawsze nawet jak ma wyjść to proszę żeby się położył i mnie sypał . Może to głupie ,ale nie wyobrażam sobie ze nie ma go przymnie ;)