Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mike 87

Przyłapałem dziewczynę jak całowała się z przyjaciółką

Polecane posty

Gość Mike 87

Wczoraj przyszła do niej wieczorem przyjaciółka, ja już położyłem się spać. W nocy obudziłem się i światło w kuchni się nadal świeciło, chciałem zobaczyć czemu tak długo siedzą, wszedłem do środka a one się ze sobą całowały :o W dodatku ta druga trzymała za pierś moją dziewczynę pod stanikiem. Nie spodziewałem się czegoś takiego po niej, a ona powiedziała że to tylko nic nie znaczące pieszczoty i że wszystkie dziewczyny czasem tak robią. Nie wiem co mam o tym myśleć :o

Gość CHRIS BROWN
NIE KLAM DZIWKO NIC TAKIEO NIE BYLO DODAJ ZE POTEM WROCILES DO POKOJU I ZWALILES SE GRUCHE

Gość fanka malibu.
a były pijane?

Gość Mike 87
Po jednym browarku, więc nie sądzę

Gość fanka malibu.
ja też tak zrobiłam, ale byłąm mooocno wstawiona. nie umiem Ci nic poradzić, bo nie złapałam mojego faceta na pocałunku z przyjacielem, wiec nie wiem jakbym sie zachowała ;)

Gość aga 18lat
jesli to byla sytuacja jednorazowa to nie uwazam ze powinienes sie tym az tak bardzo przejmowac

Gość Mike 87
Ale skąd mam wiedzieć czy ona tego nie robi nagminnie? Powiedziała że to nic nie znaczy, więc chyba już miała wcześniej takie doświadczenia. I skoro to nic nie znaczy to po co to robi?

Gość zawsze powracam w świetle
Na pewno regularnie sypie z kobietami, każda laska czuje pociąg do innych lasek, taka jest po prostu natura i nic na to nie poradzisz :P

Gość dsdsddsdsds
TO JAKIEŚ PROWOKACJE! KTOŚ PISZE CIĄGLE O TYM SAMYM TEMACIE.

Gość Anty Tucznik
To pewnie prawiczek i kropka, rocznik się zgadza, a tylko on jest na tyle jebnięty by propagować po raz kolejny wśród kobiet lesbijstwo celem uchronienia ich dziewictwa

Gość dsdsddsdsds
Ty durniu! Lesbijek jest bardzo mało, mniej niż 1% kobiet. Reszta jest normalna.

Gość aga 18lat
Anty Tucznik mowi ''lesbijstwo celem uchronienia ich dziewictwa'' to co to dziewczyna ktora pierwszy raz uprawia seks z kobieta (bo to tez jest seks jaki by nie byl) jest nadal dziewica?

Gość Anty Tucznik
To są kontrowersyjne poglądy nie mniej kontrowersyjnego prawiczka :P

Niesmaczne to jest :O:O:O, to postawcie sie w jego sytuacji ! Do waszego męza przychodzi kolega , wy idziecie spac budzicie sie a tu oni caluja sie i mą z mówi do ciebie " to tylko niewinna zabawa "

On kiedyś zalecał dziewczynom żeby zamiast tracić dziewictwo pieściły się z kobietami :P Bez użycia różnych akcesoriów naturalnie.

Gość aga 18lat
no dobra ale nie wiadomo jak oni sa jeszcze mlodzi nie sa malzenstwem. hormony dzialaja. jak sie decyduje ktos na wspolne zycie, na slub to chyba sie wiaze z kims na cale zycie i wtedy juz nie ma niewinnych zabaw z kims trzecim obojetnie czy tej samej plci czy nie

aga, a jak się nie jest małżeństwem to niby można robić skoki w bok? Bo przecież nie ma jeszcze ślubu? Porażająca logika.

Gość aga 18lat
nie uwazam ze mozna robic skoki w bok. w zadnym wypadku, ale wnioskuje ze oni sa jeszcze mlodzi. nie wiem jakie sa pomiedzy nimi relacje czy mysla o sobie powaznie.

Gość Nikt tylko facet
Ja też mam z tym problem, moja nowa dziewczyna lubi się całować z dziewczynami :o Gdy z nią nie byłem kręcił mnie widok dwóch całujących się lasek, ale teraz jestem o to zazdrosny

Zaproś koleżankę do trójkąta. Jak się dziewczyna będzie pultać to powiedz jej, że chuj to taki co ukradnie i się nie podzieli :P