Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyra

co na zaburzoną florę po antybiotykach??

Polecane posty

Gość Tyra

Hej, jestem w trakcie miesiecznej kuracji antybiotykowej, no i nie pomyślałam wcześniej...tylo dopiero teraz, kiedy czuję już swędzenie o jakiejś ochronie. Jaki probiotyk będzie dla mnie najlepszy w tej chwili?? nadal biorę antybiotyki, poszukuję czegoś co szybko i skutecznie zadziała, bo mam wycieki i silne swędzenie. Codzi mi też o coś niezbyt drogiego.

Gość tu antybiotyk tylko pogorszy
sprawę. tobie jest potrzebna osłona typu lakcyd albo laktacyd

Gość tu antybiotyk tylko pogorszy
oj przepraszam czytac nie potrafię:o

Gość mnbv
musisz iśc do lekarza, przepisze ci globulki dopochwowe, oprócz tego doustnie jakis lek. Pewnie masz grzybicę.

Gość mnbv
póki co możesz kupić lactovaginal i maśc clotrimazol, jest bez recepty, troche ci pomoże.

Gość Badanko
Witam Mam pytanie biorę Probiotyki nie ważne czy to jest Linex Forte czy np Lacidofil jakikolwiek probiotyk to mam momentami nudności ... czy to jest normalne że po antybiotykoterapii Helicobactera mam takie przypadłości czy tak nie powinno raczej być ? proszę o odpowiedzi ...

Gość mogą byćmdości

Gość Będzie_OK
Rozumiem i dzięki wielkie za info bo już myślałem że będę musiał odstawić :( nie , tylko mam nudności jeszcze? na szczęście oby żołądek się nie sprzeciwił bo wiadomo po sporej antybiotykoterapii Helicobactera muszę łykać probiotyki ... mam pytanie czy wiadomo coś na temat ile czasu minie gdy po łyknięciu probiotyku nie będzie mnie nudzić ? czy to już tak będę na te leki reagował ?