Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeparolka

Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną i nie znam odp na połowę pytań czy jestem płytk

Polecane posty

Gość oeparolka

a? Co najbardziej motywuje cię do osiągania sukcesów? co spowodowało że wybrałeś ten kierunek studiów? ile chciała by Pani zarabiać? dlaczego zmnienia pani pracę

Gość 0987654321
Ło matko... Proste pytania. Tylko musisz unikać banałów, bo 90% osób mówi to samo...

Gość ciekawskaaaahhhh
no sorry, ale nie wiesz dlaczego wybrałaś taki, a nie inny kierunek studiów? i nie wiesz dlaczego zmieniasz pracę? a normalni ludzie są bez pracy :o

Gość oeparolka
na kierunek ten co chciałam się nie dostałam przecież tego nie powiem zmieniam prace po firma plajutuje

pyt 1 - sama musisz sobie odpowiedziec pyt 2 - wymysl ze kierunek cie interesowal pyt 3 - jakie to stanowisko?

Gość oeparolka
kasjer specjalista ds. kredytów nie chce mówic kwoty w widełkach wol.e powiedziec dyplomatycznie coś w stylu, że nabyte dowiadczenie jest dla mnie ważnijesze

Gość ciekawskaaaahhhh
ja rozumiem, że doświadczenie jest ważne, ale bez przesady :D bo zabrzmiało tak jakbyś mogła charytatywnie pracować, gdyby tylko zechcieli, a nie oszukujmy sie, bo tak nie jest :D

zazwyczaj kwote musisz powiedziec-jak nie powiesz nie bedziesz brana pod uwage chyba ze bedziesz jedna z najlepszych kandydatek...

Gość 0987654321
Wszystko zależy od tego, co studiowałaś, gdzie pracowałaś wcześniej itd... Napisz coś więcej, a może wymyślimy razem :)

Gość oeparolka
od 3 lat pracuje w biurze podróży studiowałam ekonomię menedżerską ale na menedżera się nie nadaję to już wiem ale przecież tego im nie powiem

a jakie to stanowisko - kasjer czy specjalista ds kredytow? bo do pierwszego to kwalifikacji nie trzeba oprocz niestraszącego ludzi wyglądu :D a do drugiego to musisz sie chyba doszkolić?

Gość Turrrkus
ty nie znasz chyba znaczenia slowa PLYTKI :O

Gość oeparolka
to jest akurat jedno stanowisko

Gość egzalatoo
słyszałam, że w najlepszym tonie jest powiedzieć, że chciałoby się zarabiać średnią krajową. tak zwana kindersztuba ;)