Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna Malibu 997

Poznałam go przez internet...

Polecane posty

Gość Czarna Malibu 997

Poznaliśmy sie za pomocą słynnego portalu nasza klasa.. Jest cudowny:) odpisuje mi tak jak ja bym tego chciala, rozumiemy sie bez słow, piszemy codziennie! zawsze znajdziemy temat do rozmowy chociaz nigdy sie nie spotkalismy bo... on mieszka w Anglii... Jest Polakiem na emigracji... Hmmm czy takie uczucie ma szanse przetrwac??

Gość www.fotka.pl
pewnie, ze tak;) dlaczego nie ? ;)

Gość Czarna Malibu 997
Hmmm no nie wiem jak to nazwac... na pewno go nie kocham... to jest takie bractwo dusz heh;)

Gość Czarna Malibu 997
Jade na wakacje do rodziny w Anglii i mamy sie spotkac;]

A skąd jest w pl? Haha podobna sytuacje ma koleżanka :D Jeszcze się okaże, że to masowy podrywacz na nk ;p

Gość vega234
mojego poznalam na bahu,mieszka w Londynie ja w Belgii, jak na razie mamy udany zwiazek, a pomyslec ze kiedys dla mnie nie bylo do pomyslenia ze taka znajomosc internetowa moze sie przerodzic w cos wiecej niz tylko zwylky chat,zgadzam sie powyzej trzeba trafic na tego swojego,zycze powodzenia

Gość złudzeenia
złudzenia, złudzenia i jeszcze raz złudzenia

Gość Internet ma wiele
pozytywnych stron niestety jednak również stwarza świetne warunki do manipulacji ludzkimi uczuciami zabawą nimi zwałaszcza jesli ofiarą jest jakaś samotna mająca jakieś problemy osoba . wirtual to złudzenia czasem miłe calkiem przyjemne ale nie realne .zawsze mozna sie wycofac z zabawy

Gość umbaumba
jezeli istnieje obustronna wiara w to to jak najbardziej mozliwe jesli nie to nie , no i jesli fizycznie sie dopasujecie bo jak nie to i wiara nie pomoze hehehe

Gość prawda to
jesli nawet fajnie sie pisze , ale fizycznie klapa to bol jest wiekszy niz przy relanych spotkaniach gdzie wpierw widzi sie osobe a pozniej po malo poznaje z kim ma sie do czynienia bo w pore mozna sie ew. wycofac a tutaj ?

Gość jfdfghhhgf
za krotko z nim piszesz, ja z jednym pisze ponad dwa lata i dopiero po takim czasie mozna stwierdzic,z e naprawde zna sie czlowieka, a ty tego swojego jeszcze dobrze nie znasz, a poczatki zawsze sa fajne ;) lepiej uwazaj

ja poznałam gościa przez net i przez dwa miesiące pisaliśmy na gg, rozmawialiśmy prawie codziennie przez telefon i wymienilismy mnóstwo zdjęć. Jak się spotkalismy to byłam załamana ale nie ma tego złego, podczas tego [pierwszego spotkania dalej nam się super gadało i do tej pory się przyjaźnimy. Nie przekształciła się nasza znajomość w miłość ale zdobyłam super przyjaciela :) powodzenia czarna malibu :)

Gość netowiec
uwiode,zgwałce i zistawię rozkocham okradne i zostawię zbałamuće zrobię dziecko i ucieknę adie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamciamamcia
bzdury, ja bylam w podobnej sytuacji tez poznalam na nk spotykalismy sie jestesmy razem, nawet przyjechal na zawsze ale to nie jest to, pisanie a bycie razem to dwie inne kwestie, pisac mozna duzo bo jest latwiej gorzej w realu, juz nie jest tak pieknie...

Gość Internatka
Heh to wszystko zależy na jakiego człowieka trafisz:) ja poznałam niesamowitego faceta... w rzeczywistosci okazał sie jeszcze lepszy niz gdy pisaliśmy, nie jestesmy JESZCZE razem, ale... ]:->