Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowa jest tylko jedna 19

Nigdy nie zrozumiem facetów...

Polecane posty

Koles potrafil pisac do mnie od rana do nocy,nieraz po 150 albo i wiecej esow wypisalismy,wpadal do mnie po ksiazki,pocieszal bo akurat mialam ostatnio problemy,byl mily sympatyczny itd. a gdy zdalam sobie sprawe ze zaczyna mi na nim zalezec on przestal sie odzywac....Dzis mija szosty dzien jak nie daje znaku zycia,a ja sie pierwsza nie odezwe,bo nie mam takiego zwyczaju:-D Ale moze mi ktos powie co oznacza jego zachowanie???

Gość mokokoko
pewnie nie dalas mu zadnego znaku zainteresowania, wiec pomyslal ze nic z tego nie bedzie...

I nadal daje mu to do zrozumienia brakiem kontaktu ze swojej strony. Ale przecież ona nie ma w zwyczaju odzywać się pierwsza ;)

Gość janiaII
się boisz napisać do niego, to mu napisz coś i potem szybko wyślij, że pomyłka, ze nie do niego. jak odpisze, to możesz rozpocząć rozmowę :D:D:D:D

Gość janiaII
serio? ja tak 7 wyrwałam w ten sposób, faceci to jednak dziecinni są :D

on nie jest idiota zeby sie nabrac na cos takiego:-P

Gość oihviei
"a gdy zdalam sobie sprawe ze zaczyna mi na nim zalezec on przestal sie odzywac" Ojejku zdałaś sobie sprawę że Ci na nim zależy. Może chcesz opowiedzieć o tym strasznym zdarzeniu ? :D Może mamy Ci wystawić laurkę, pogłaskać i pochwalić ? A faceci są bardzo prości. Olewałaś go to acet dał se spokój, po co zajmować się zadumaną księżniczką. Dorośnij i nie nie zależy Ci bo byś się odezwała

krolowa jest tylko jedna 19 a wiesz do czego służą usta i język ? :P oczywiscie oprócz orala :P i wcinania czisów :P ?

Gość jadzia szuka wladzia
nie ten to nastepny,tego kwiatu pol swiatu:-D

nie jestem "zadumana ksiezniczka" po prostu wychodze z zalozenia ze to facet ma latac za dziewczyna a nie odwrotnie:-P

Ale tu nie chodzi o "latanie za facetem", tylko o dbanie o wzajemne relacje :) Pomyśl... A jeśli coś mu się stało?

No tak,masz racje.....chyba musze zmienic sposob myslenia....

a mi zal facetow ktorych slownictwo wskazuje na bardzo watpiwy poziom inteligencji i jedyne co potrafia powiedziec to k**wo albo cos podobnego

Ciekawe jakie sa okreslenia na Ciebie,jak na razie poza prostakiem i chamem nic innego nie przychodzi mi do glowy.

Gość fgbfgnbgf
he he dobre nie pilnowalas ksiecia to ci uciekl ksiezniczko:-P

Gość onononon
Fakt faktem, masz najgorsze podejście do facetów jakie tylko można mieć, jak tego nie zmienisz to nigdy na dłużej się z nikim nie zwiążesz. W wieku 19 lat faktycznie wypadałoby dorosnąć pod tym wzgledem i wykazać jakieś chociaż niewielkie oznaki zainteresowania nim, ale cóż jak Ci korona z główki spada to niech spada dalej, daleko na tym nie zajedziesz

Gość dzwudziestoletnia zołza
masz racje dziewczyno,za facetami nie mozna sie uganiac i robic z siebie posmiewiska

Gość Kot z wibratorem
Jasne ty wychodzissz z zalozenia ze facet ma latac za dziewczyna a inne wychodza z zalozenia ze jak lata to pies na baby. Jezli cos od niego chcesz to po prostu odezwij sie a nie czekaj i nie wmawiaj komus dziecka, tutaj nie ma nic ponad zwyczjana logike. Moze nie odzywa sie bo cos mu sie stalo albo pomyslal ze skoro nie reagowalas na niego to dal sobie spokoj. Ale wg. ciebie mial sie tak ciagle narzucac? Jak widac dobrze zrobil "Ksiezniczko" bo podzialalo na "Ksiezniczke".

Gość mała czarna.........
Ja też nie lubię pierwsza pisac smsów do faceta, no ale mimo wszystko czasem to robię, żeby pokazać jakieś zainteresowanie i Tobie też radzę tak zrobić. Nie odpisze to znaczy, że dał sobie spokój, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.Pozdrawiam!!!!

Koleś miał wypadek na przejściu dla pieszych, bo bukiet kwiatów kupionych dla Ciebie przysłonił mu nadjeżdżający autobus. Leży nieprzytomny w szpitalu. Ale Ty się pierwsza nie odezwiesz, co Cię to obchodzi autorko. Jak odzyska przytomność to napisze do Ciebie i będzie mu bardzo miło, że zainteresowałaś się brakiem jakichkolwiek sygnałów z jego strony.

Gość Kot z wibratorem
A dlaczego nie mozecie panny wyslac SMSa co? Co sie za tym kryje powiedzcie no, powiedzcie co sie kryje za smsem? To znaczy ze sie od razu odkryaacie i ddajecie tak? Jakie to smieszne, to pokazuje jakie tak naprawde jestescie, ale chlopak wydaje sie wam bardziej porzadny od was prawda i gracie w te giertki. NO wiec po pierwsze to nie jest milosc, smieszne jest ze tu wypisujecie ze wam zalezy skoro i tak macie w nosie ta druga osobe, bo tak naprawde chcecie TO zrobic byle jak z byle kim i byle gdzie, byle szybciej!

Gość cypiska..
ja tez nie pisze pierwsza do faceta,ale to dlatego ze najzwyczajniej w swiecie sie wstydze,boje sie ze sobie pomysli ze nie wiadomo co od niego chce...niesmialosc po prostu....