Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metroseksualizm

metroseksualizm

Polecane posty

Gość metroseksualizm

Ona i on czy to nie wygląda sztucznie? Jak nie wiadomo kto z nich dłużej siedział przed lustrem Na mózgu mieć kłudke jak możesz na to patrzeć? Wyrwane brwi u gościa to trąca pedalstwem. Masz metrokurwę? W kurwę to nie jasne.

Gość ekhme
to ma byc kurwa wiersz? piosenka? ki chuj? beznadziej max, "tfurczy" jestes kolo

Gość co nie zmienia faktu
ze metroseksualny facet to nie facet tylko ciota

Gość zdziwioooonaaa do cholery
lepszy metro, niz brudas i swinia plujacy na chodnik lejacy na mur przy palacu kultury, lub po centralnym w przejsciach na sciany, to sa wasi idaly, tak, takie fleje, luje, smierduchy spocone, z serem za napletkiem, z zebami zoltymi i dziorawymi jak ser szwajcarski. Gratuluje wam kobiet, Facet ma lsnic i blyszczec, to zank sukcesu zawodowego jego. Nieudacznicy z zazdrosi zawsze beda pluc, bo sami sa nieudacznikami

Gość koles git
ahaha tos teraz pojechala :D ale nie w ta strone co trzeba :D nie leje po murach, nie pluje, fleja nie jestem, ani brudasem ... dbam o chigiene itd a mimo to metroseksualny koles byl jest i bedzie dla mnie ciota :D

Gość koles git
"higiene" ofkorz :D

Ja zawsze mam wrażenie że \"metroseksualizm\" to jest sztuczny termin. Można być homo- (pociąg do tej samej płci), hetero- (pociąg do odmiennej płci) albo biseksualnym (pociąg do obu płci). Z tej perspektywy nie widzę sensu tego terminu, zwłaszcza że w śród osób \"metroseksualnych\" odnajdujemy zarówno homo jak i heteroseksualistów. Chyba że metroseksualizm jako pociąg do pociągu (metra) - na taką definicję jestem w stanie się zgodzic :classic_cool:

Gość no i co - temat się skończył

Gość a oczym tu pisać-o pedałach
po fl :O