Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdosc.

MDLO Z RANA-NIE CIAZA, A CO??????????

Polecane posty

Gość mamdosc.

Hej. Nie wiem, co to jest, ale z rana jest mi mdlo. Na sniadanie wypijam mleko z kawa, a potem juz czuje, jak w brzuchu sie przewraca. Zastanawiam sie, czy wplyw na moje samopoczucie moze miec to mleko z kawa? Jestem tez chora na HASHIMOTO, moze wiec to hormony,albo tabletki,ktore musze jesc z rana na czczo? Albo problemy z nerkami, bo mialam zapalenie klebuszkow nerkowych. Prosze o pomoc, bo jestem za granica i jak narazie nie wybieram sie do lekarza.

Gość BadZonk
To samo, hashimoto, klebuszki nerkowe, dalej to samo.

Gość ja też...............
tak miałam, mdło i mdło... czasami to mnie tak bolał żołądek, że miałam temperature i dreszcze. Przestałam pic kawe z mlekiem, wogóle z niej zrezygnowałam ( co oczywiscie od kilku lat piłam rano) i czuje się jak na razie lepiej. Nie piję juz prawie dwa miesiące. Spróbuj, jak nie pomoże to idz lepiej do lekarza. Ja sie boje że moge miec wrzody i tylko są "uśpione" bo nie pije kawy :O

ja odstawilam kawe i jest znacznie lepiej. tez mam problemy z tarczyca i podejrzewam, ze to rowniez przez leki, nie tylko kawa:/

Gość mamdosc.
dziekuje za odez Kochane! W sumie tej kawy to jest mniej niz tego mleka.takze nie wiem... Nie tylko w sumie z rana mi mdlo,ale zoladek (?) jest jakby skurczony przez reszte dnia. sama nie wiem...

Gość aleve7
to z nerwow moze byc albo zespol jelita drazliwego?

Gość mamdosc.
mialam robione badania endoskopowe, wszystko niby ok.(Nie mialam wycinka) Jeden lekarz powiedzial ,ze to moze byc zespol jelita drazliwrgo,ale on nie jest 100% pewny;/

Gość mamdosc.
HOOP

Gość carmelina85
może oprócz kawy to też trochę wina tabletek? Ja jak łykałam hormony to sie rano źle czułam, nawet wymiotowałam czasem. Pewnie masz inne tabletki ale może podrażniaja wątrobę. Spróbowałabym odstawić tą kawę na początek. a nóż tylko o to chodzi

Gość Graniam--
TE TABLETKI euthyrox sa na tarczyce,nie antykoncepcyjne.Nie mam wyboru.Do konca zycia jestem skazana na nie.

Gość moze to sprawa kawy