Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never-ever

jaki kroj jeansów jest teraz modny?

Polecane posty

Gość never-ever

co w ogóle jest teraz w modzie?

Gość Dalej rurki..
i bluzki w kwiaty :D Wkurza mnie, że teraz wszystkie latają w rurkach! ja byłam tą, która chodziła w rurkach na początku ich fenomenu, gdy jeszcze mało osób chodziło.. to było dla mnie wtedy takie wyjątowee :P A teraz każda zapierdala w rurach :O

Gość dziewczyna sasha
mogę się załozyć, że setki osób w twoim otoczeniu nosiło je przed tobą. Ja tez zaczęłam nosić rurki jak dopiero wchodziło w mode

Gość never-ever
dalej rurki?to niedobrze...a szerokie jeansy sa passe?bo przy mojej figurze a dokładnie okropnych biodrach to rurki never

Gość Dalej rurki..
ale taraz mnie ju.ż wkurzają, mimo, że w takim kroju wygladam najszczyuplej :D Każda w rurkach.

Gość no a ja nie noszę rurek
bo w nich wyglądam paskudnie :/ noszę proste albo rozszerzane lekko ku dołowi. No trudno, nie jestem modna ;)

Gość a co zabronisz
tylko ty mozesz w rurkach chodzic -ale masz problemy dziewucho

Gość a gdzie jest ta twarz
ja tez nie chodze w rurkach bo wygladam jak franca ahhaha no wlasnie co jest teraz modne?

Gość doktorek gregorek
A kto zmusza do ubierania sie w to co akurat wymyslili jacys debile od mody , ze dzisiaj modne to jutro tamto :P same sobie problem robicie :D

Gość rurki i tunika
przy szerokich biodrach to najlepsze wyjscie zwłaszcza jak dodatkowo podkreslisz talie szerokim paskiem...co do szerokich spodni to dodatkowo poszerzają szerokie biodra...

Gość dziewczyna sasha
Komu pasuja rurki ten je nosi. Ja akurat lubie i je ubieram. Ale jak ktoś nosi je TYLKO dla mody to już przesadza. Dam taki przyklad.. znam pewną dziewczynę, która koniecznie chce być modna, ale no niestety jest dość gruba (ma 170 i 90kg) i nosi rurki.. wygląda to paskudnie.. do tego obcisłe bluzki, a brzuch jej dośc mocno wystaje. Więc radze ubierać się tak jak komuś pasuje, a nie dla mody :P

Gość doktorek gregorek
Wlasnie, moda to na wybiegu, a na codzien to nie ma czesto gesto zastosowania ;) chyba ze ktos ma fioła , ale sam sobie kolo dupy robi ;)

Gość no a ja nie noszę rurek
rurki i tunika - ja mam dość szerokie biodra właśnie i jak ubiorę rurki, to wygląda paskudnie. Więc nie generalizuj