Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge juz patrzec na drzyzg

Kogo irytuje program Drzyzgi i sama ona?

Polecane posty

Wkurza mnie jej sarkazm , czesta ironia i w ogole coraz glupsze tematy ostatnio robi

wszyscy kochaja drzyzge jak i ojca dyrektora!

Gość Kolorowy wiatr
Nie przeszkadza mi ona

Gość a co myślicie o dzisiejszym
programie? występowała moja znajoma... żaaal.

Czasami zachowuje sie nieadekwatnie do danego problemu robi sobie jaja z ta gruba psycholog gensową i ta druga blondyna(tez psycholog) ktora w ktoryms programie nazwala dziewczyne tam wystepująca "bura suką" kilka lat temu byly lepsze tematy

Kiedys byl program o pantoflarzach , czytalam wypowiedź faceta ktory bral udial w rozmowach w toku i zalil sie, ze zamiast otrzymac jakas pomoc , wsparcie jak uwoeryc w siebie i nie dawac sie tak pomiatac kobietom to one szydziły z niego wlacznie z publicznoscia jesli chodzi o kase to dostaja od 600 do 1000zl w zaleznosci od tematu

Gość a co myślicie o dzisiejszym
ta ostatnia ;] podobno niektórzy ściemniają i podkolorowują, ale generalnie pracownicy tefałenu wyszukują różnych ludzi, zamieszczają ogłoszenia, spotykają się z nimi...

do mnie niedawno na meila przyszlo zaproszenie do wystapienia ewentualnie rozmowy/spotkania na pewien temat i mam podejrzenia, ze wzieli moj adres wlasnie z kafe bo to bylo cos zwiazane z tematem, na ktory kiedys sie wypowiedzialam na forum pewnie z takich rozmow biora natchnienie dla tych, co pozniej wystepuja. niektorzy to pewnie aktorzy-amatorzy