Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamalaja

Dziewica 23 lat

Polecane posty

Gość takamalaja

Czy to coś złego że jestem dziewicą w tym wieku . Moi znajomi twierdza ze tak . Ja tak nie uważam i szukam kogoś kto też tak sądzi bo zastanawiam się czy jest ze mną wszystko oki

Dla mnie to jest normalne, po co masz tracić dziewictwo na siłę, z kimś kogo nie kochasz tylko po to przestać być dziewicą? Dla mnie to zupełnie normalne.

Gość czarny bławatek_
masz tyle lat a tak dziwnie piszesz.Wszystko jest dobrze przecież,chyba lepsze to niż żebys sie puszczała np?Jak bedziesz miec faceta to przestaniesz być,albo po ślubie i to bedzie jak najbardziej ok

Gość BadZiom
Jasne, a poco masz tracić dziewictwo? JEsteś jakąś wariatką, masz nie równo pod sufitem? Raczej po prostu poszukaj sobie chłopaka i zwiąż się z nim, wtedy będziesz mogłą mu ofiarować swoją czystość i kto wie może uda się wam stworzyć zdrowy zwiazek a nie jakiś układ zwierzęco-seksualny. A jeeżeli tak to i dzieci będziecie mieć normalne a nie dzikie.

Gość takamalaja
no właśnie o to chodzi po co tylko ja mam takie wrażenie że ja się nigdy nie zakocham przynajmniej do tej pory się to nie zdarzyło

Gość czarny bławatek_
może kiedyś się zdaży,miłośc może Cie zaskoczyć

Gość takamalaja
a nie wydaje się wam to dziwne co ja mam powiedzieć kolesiowi mam 23 lata i jestem dziewicą z przekonania jaki wstyd

Gość BadZiom
Wstyd? PRzed jakimś dresem burakiem to wstyd co ma pusto w głowie. Po co się takimi ludźmi przejmować. Przestań się wstydzić po prostu siebie i nie patrz na innych. Olej to ludzie są różni, a w dzisiejszych czasach większość nie ma móżgu tylko powtarza głupoty i tak jest skonstruowana jak ztej piosenki Maleńczuka "Uważaj na niego dziewczyny kolego uwazaj z nia na niego"... mówisz że to trudne? No trudne a kto powiedział że życie jest łatwe?

Gość Gryzipiórek
Moja córka ma o 10 lat więcej i też jest dziewicą.

Gość takamalaja
dziekuje wam bo ja juz naprawde zwatpilam w swoje przekonania , niechce bzyknac sie z kims kogo puzniej bede sie wstydzic

Gość takamalaja
wiecie co bo to nie chodzi o to ze janie mam powodzenia albo nie mialam okazji ja poprostu zawsze mowilam stop

Gość takamalaja
dzieki ale aż tak dobrze to ja sama bym o sobie nie powiedziala

Gość morska bryza
popieram przedmówców :) najważniejsze żeby zaczekać na odpowiednią osobę i czas :)

Gość BadZiom
takamalaja, ja ciebie dokladnie rozumiem, mam tak samo i jestem od ciebie troche starszy. Nie raz juz sie gryzlem ze soba i robilem nawet wyrzuty ze nie chcialem sie zgodzic z jakas laska, ale potemprzychodzi opamietanie kiedy sie dowiadujesz ze ta druga osoba sie puszcza. Po prostu mam swoj sposob na zycie. Czasami to doskwiera, sa chwile ale mozna zyc. Nie ma sensu sie rozmieniac na drobne, jak patrze na zwiazki znajomych, starszych i mlodczych ode mnie, jak sie zdradzaja, ajk sie w towarzystiwe plotkuje to rzygac sie chce juz od samego plotkowania. Nie mowiac ze w tych zwiazkach np. faceci opwiadaja glupoty o seksie i zwiazkach a potem jak ich dziewczyny sie puszcaja to sie wkurwiaja, zreszta tak to juz jest ze ci ktorzy traktuja sie tak wasnie jak zwierzeta to potem sie zdradzaja. Mi do lizka tez wchodzily znajome i dziewczyny(zony wlasciwie) znajomych ale zawsze je odpychalem bo co po tem niby? Nie mam ochoty na wysluchiwanie pretensji. Zreszta nawet bez tego juz nie raz slyszalem pretensje, bo jak ktos tak zyje to dla niego obelga jest kiedy go ktos odtraci. Ale za tym wszsytkim kryje sie brak miłości otrzymanej od matki i ojca, pewne coraz powszechniejsze sytuacje w rodzinach.

Gość ja mam 21lat
i też jestem dziewicą, czasami zle się z tym czuje, ale niepojdę z byle kim do łóżka.

Gość BadZiom
No i dobrze, tak trzymaj.

Gość takamalaja
mimo wszystko nie mam juz zadnej kolezanki dziewicy kolegi prawiczka tylko ja jedna zostalam jest mi tak glupio czuje sie brzydka bo mam wrazenie ze wszyscy myysla ze mnie nikt nie chce albo ze jestem jakas cnotka niewydymka . ale sens w tym ze mam bardzo poryszczy charakter i jestem najbardziej rozkrzyczana osoba w towazystwie wiec jak komus nie powiem ze nie jestem dziewica to by wrzyciu nie pomyslal

Gość Andriusza11
Nie bzykajcie się dla zasady, czy też aby stracić dziewictwo. To głupota. na wszystko przyjdzie czas. Ja z moją zona trafiliśmy na siebie i oboje byliśmy w tych sprawach do tyłu. Dziś jesteśmy szczęśliwym małżeństwem z kilkudziesięcioletnim stażem i żadne z nas nie miało nigdy innego seksualnego partnera.

Gość takamalaja
nie wieze ze takcos takiego istnieje jak jeden partner

Gość Andriusza1111
Nie wierzysz? Ja mam już XX lat i jestem tego żywym przykładem. Cały czas jestem wierny tej jednej kobiecie. Oczywiście całowałem sie z innymi, ale sprawy sekesulane to tylko z zoną i to dopiero po slubie!

Gość BadZiom
jak to takamalaja to twoi znajomi sa takim ciemnogrodem? Az tak sa zacofani? Sredniowiecze normalnie zeby kogos dyskryminowc ze wzgledu na plec czy upodobania. Sto lat za murzynami! Pytalas ich czy sa europejczykami?

Moim zdaniem to zaleta=] masz się czym chwalić;). A normalny facet uzna to za dużą zaletę.

Gość a ja uważam że
dobrze że sie nie puściłaś wcześnie,sama straciłam dziewictwo w tym wieku ale uważaj żeby nie mieć 'przechodzonego' tego dziewictwa czyli być sfrustrowaną 27-28latką z problemami z oragzmem :o a przede wszystkim z kim je stracić

Gość kafeterianka taka
ja stracilam dziewictwo w wieku 23 lat i znajomi tez sie dziwili.. ale mi z tym bylo dobrze -nie kazdy ma taki skarb-ja juz go nie mam od roku :D ;) Pozdrawiam i nie przejmuj sie gadaniem innych

Gość Kocyk
Uhh...Świetnie by było gdyby każdy robił po prostu to co uważa.Dla kogoś nie uprawianie najbardziej normalnej i ludzkiej czynności na świecie jest skarbem,dla mnie nie.Tylko co z tego? Masz 23 lata,a piszesz jak zagubiona 15latka.Powinnaś być świadomą siebie i swojego ciała kobietą,to Ty decydujesz o sobie,opinie innych juz nie powinny Cie kształtować.

Gość podniecają mnie kobiece plecy
Może kiedyś dziewictwo w wieku 23 lat było czymś normalnym, ale dziś w czasach kiedy co druga 15/16 latka rucha się już po dyskotekach to nie jest normalne być dziewicą w tym wieku. To że nią jesteś to coś wspaniałego i powinnaś być z tego dumna!

Gość Kocyk
Kobieta nie staje się wspanialsza i wartościowa tylko przez to,że nie uprawia seksu:|

Gość takamalaja
ale wlasnie chodzi tu o to ze15 i 16 latki juz sex uprawiaja i to ze jestem dziewica jest nieprawdopodobne, dziwne ;/