Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna 0000007

bol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niespokojna 0000007

niespokojna 0000007 witam!! mam problem dziewczyny i bardzo bardzo bardzo gorąco proszę o odpowiedz... Otoz, bralam tabletki yasminelle przez trzy lata. rok temu zrobilam miesieczna przerwe, ale nie mialam zadnych skutkow ubocznych. okresy mialam zawsze w planowanych terminach. ostatni okres mialam 27 marca, a dzis 14 kwietnia. no i jakies 3 razy wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia, znaczy nie tak kompletnie;p moze smiesznie to zabrzmi haha ale dwa razy, przed stosunkiem, przez moze 10 - 15 sekund chcielismy bez gumki, ale potem zakladalismy, ani razu nam nie pekla, ani razu tez nie doszedl we mnie. no i teraz w piatek tez mielismy prezerwatywe, ale w srodku stosunku postanowilismy chwilke bez, doslownie moze minute... ale zawsze przeciez kilka kropel ujdzie.... no i kolejna kwiestia - odczuwam bol podbrzusza od kilku dni, nasila sie po stosunku.... moze to byc wynikiem zbyt glebokiej penetracji... albo odstawienia tabletek... boli mnie tez bardzo bardzo czesto glowa.... powiedzcie mi kochane, czy mam sie obawiac o ciaze czy raczej nie ma takiej mozliwosci? tak jak mowie, nie dochodzil we mnie, ale mielismy momenty slabosci bez zabezpieczenia.... martwi mnie strasznie ten ból prosze odpowiedzcie, nie boje sie jakichs zapalen albo grzybicy czy czegos takiego, najbardziej boje sie ciazy ;( jestem miesiac po odstawieniu tabletek no i bol taki silny jest w sumie od dzisiaj, a i dodam, ze promieniuje az do kregoslupa. czy to moze byc ciaza ;/ ?????

Gość ola444
tak ciąża

Gość niespokojna 0000007
pytam poważnie

Gość vvdsvvdsvvdsvds
Ot i kolejny objaw ciąży - ból głowy... A poważnie na 99,999 % nie ma takiej opcji.

Gość czarwonia
idz do lekarza, moze masz jakies torbiele na jajnikach, a moze tak organizm reaguje po odstawieniu tabletek. Rozne moga byc przyczyny

Gość niespokojna 0000007
chodzi mi tylko o to, czy to nie jest ciaza;/ jestem przed matura i mam bardzo zasadniczych rodzicow, nie przezylabym tego chyba. no i prosze o powazne odpwoedzi a nie o robienie sobie jaj ;]

Gość niespokojna 0000007
?????

Gość aaaaaaaaaannnn
ciaza bankowo

Gość niespokojna 0000007
prosilam, zeby nie robic jaj, no ale widac sa tacy, ktorych to bawi

Gość niespokojna 0000007
???????????????

Gość aaaaaaaaaannnn
pisze jak bedzie

Gość niespokojna 0000007
ech

Gość niespokojna 0000007
?????????????????????????????????????????????????

Gość niespokojna 0000007
dziewczyny piszcie, prosze

Gość lekarz ginekolog
nie możesz byc w ciąży dziewczyno,bez obaw!

Gość lekarz ginekolog
wszelkie Twoje boleści wynikają z odstawienia pigułek,ale jadno mnie zastanawia,dlaczego je odstawiłaś i czy wybrałaś opakowanie do końca?

Gość misiowamama
to ja na poważnie: nie da się jeszcze stwierdzić czy jesteś czy nie jesteś w ciąży. Po prostu jest na to za wcześnie. Dopiero w piątek (24.04) możesz sobie zrobić test - wynik pozytywny - jesteś, wynik negatywny + brak @ - możesz być albo nie (powtórz test za parę dni). Możesz też zrobić badanie krwi beta HCG w przychodni (koszt chyba ok. 35 zł) jest dokładniejsze - ale to też dopiero w piątek. Wcześniej wszystkie bóle, mdłości, i inne super objawy nie są objawami ciąży!!! Mdłości zaczynają się dopiero w 5 tygodniu, a ból "na ciążę" jest identyczny jak przed okresem (potwierdzone przy mojej ciąży). Musisz niestety poczekać... Ale życzę Ci żeby było wszystko ok.

Gość ola444
dziewczyno to nie zabawy ty jesteś w ciąży... i nikt sobie żartów nie robi

Gość lisia
heheheh,OLA jest najlepsza! heheheheh

Gość niespokojna 0000007
wybrałam całe opakowanie do końca ;) znaczy przedostatniej tabletki zapomnialam wziac, ale wzielam w ostatnim dniu dwie za jednym razem, ale tak, skonczylam cale opakowanie... no a to z powodu klotni z moim mezczyzna niestety, chcialam w jakis sposob sie niby zemscic, a wyszla tylko moja glupota ;p wszystkie smiejace sie pozdrawiam i zycze zebyscie nie mialy takich dylematow, bo smiac sie jest fajnie, ale z kogos ;) pozdrawiam serdecznie

Gość niespokojna 0000007
no właśnie ból jest taki jak przy okresie, identyczny... ale wczesniej bolalo mnie bardzo, w pewnym momencie rwało, ale teraz juz coraz mniej

Gość Czarnulka_27
Kurcze nie chcę Cię dołować ale ja jak byłam w ciąży to miałam identyczne bóle w dole brzucha i w krzyżu jak zwykle przez okresem :/ Najlepiej zrobisz wykonując test ciążowy z moczu w domu!!!

Gość niespokojna 0000007
a okres powinnam dostac pod koniec kwietnia, a jest polowa... nie wiem sama :( boje sie strasznie :(

Gość ola22
boj sie boj

Gość niespokojna 0000007
mam zaledwie 19 lat, wiec moge miec juz torbiele ? pytam, bo nie mam o tym bladego pojecia

torbiele możesz mieć zawsze, zwłaszcza po odstawieniu tabletek. niezbędna wg mnie jest w twojej sytuacji wizyta u lekarza...

Gość niespokojna 0000007
dziekuje za odpowiedzi ;* torbiele mozna usunac lekami prawda? nie jest od razu potrzebna operacja ? juz mnie mniej boli... prawie w ogole, tylko przy ucisku, mimo wszystko jutro po szkole biegne do lekarza

Na przyszłość to nie rób takich eksperymentów,podejmując decyzje o współżyciu bez zabezpieczenia powinnaś sie liczyć z tym że można zajść w ciąże.Ciąży to z tego nie będzie ale uważaj na przyszłość :)

Gość niespokojna 0000007
dziekuje Ewo ;) bede uwazac na 100 % !!

Gość niespokojna 0000007
....