Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfxsx

czy 10cm obcas jest wygodny?

Polecane posty

Gość jfxsx

biorac pod uwage ze to porzadne buty i nie do konca cieniutkie szpileczki? bo mam cholerna ochore sobie zamowic, chodze w butach na obcasie ale nie tak wysokim i zastanawiam sie czy czasem nie wyrzuce kasy w bloto a buty kosztuja prawie 300zl :)

Gość honey love
kwestia przyzwyczajenia... ale jak gruby obcas to ok

Gość jfxsx
no wlasnie, buty sa letnie tzn sandalki, obcas maja wyzszy ale to sa platformy wiec po odjeciu maja ok 10cm obcas. qrde tak mi sie podobaja ale nie wiem czy sie nie zabije w nich :D

Gość no nie no proszę ja was
ja mam jedne buty z obcasami 11 cm, ale stabilnymi, nie szpileczkami i są super. zależy jak są wyprofilowane, musisz sobie przymierzyc je i pochodzic parę minut po sklepie - wtedy będziesz wiedziec :]

Gość jak to sandałki
to na 90% bedzie ci w nich noga "uciekac" do przodu.

Gość jfxsx
nie no gdyby mi nie pasowaly to bez problemu moge je zwrocic, tylko boje sie ze mi sie tak cholernie spodobaja ze pomimo ze beda niewygodne to i tak je sobie zostawie... :D

Gość jfxsx
hm,ale jak widze fotki wysokich szpilek to wiekszosci ludziom noga idzie do prozdu nawet gwiazdom. arde no sama nie wiem :o

Gość no nie no proszę ja was
zalezy jak bardzo wyciete sa te sandalki - byc moze beda ladnie trzymac stope i wtedy nie beda tak nogi uciekac ;)

. . . zalezy tez jaki masz rozmiar nóżki;) inaczej obcas 10 cm odczuje stopa 35, a inaczej 40... ja jestem bardzo drobna, nosze 34-35...i na obcasie 14 cm wyglądam jak na szczudłach, a stopę mam tak wygiętą jak baletnica w baletkach;/ moja przyjaciółka nosi 41, i w tym samym modelu, czuje się super zajebiście...