Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania....26

powiedzieć mu prawdę?

Polecane posty

Gość ania....26

namówiłam chłopaka żeby kupił taki piękny abażur, po kolacji z winem postanowił go zawiesić, postawił krzesło na nim mały taboret i wziął się do roboty Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi - Ku__wa, ale mnie prądem pie****neło, aż do jąj doszło, dobrze, że nie na śmierć! I teraz mój dylemat powiedzieć mu prawdę czy nie bo jeszcze nigdy go nie oszukałam

Gość BadZiom
ale jazda ;)

Gość BadZiom
O, i to jest słuszna koncepcja: ----- Don't play games with the ones who love you ------ Bo potem będzie DON'T FUCK WITH ME

no to masz elektryczne dotknięcie, jeśli go podczas spuszczania będziesz trzymać za jajka, to może zedleć z ekstazy. Gratulacje!!!

Gość przeciez to było
;) ale dobry tekst

Gość BadZiom
Bzdura, tekst nie jest dobry, pomysł jest niezły. Jajcarski.

Gość to niesamowitee
piękna, aczkolwiek dramatyczna historia, pamietaj - milczenie jest złotem , szczegółlnie w tej sytuacji :P