Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliannaaa

czy wypada iść z mężem do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość
22.07 jak cię kocha a ty go nie kochasz skoro wstydzisz się go przy badaniu cipki a całkiem obcego gościa ginekologa nie i z nim masz intymność ! ? Widzisz wsyydziłaś się męża i dlatego jest były!

Gość gość
Wiem że jest wiele zacofanych dziewczyn które wstydzą się partnera podczas badań u ginekologa a obcego często z bocznego jak ten onkolog !!! czy ginekolog nie ciemnota.

Gość gość
Obecności męża czy partnera to norma w niezacofanym związku a gdy ginekolog wyprasza to jest z boczny i należy odejść z badania. Nie ma prawa wyprosić ginekolog bo o obecności podczas badań i zabiegów zawsze decyduje PACJENT.

Gość gość
Przerażają mnie dziewczyny które same chodzą na badania pochwy. Jestem zawsze z chłopakiem na badaniu cipki i chłopak zauważył że było przed nami osiem pacjentek a leżały trzy użyte wzierniki ! To samo często ginekolog dotyka czegoś w rękawiczkach przed badaniem potem chce badać i zaraża!

Gość gość
Koleżanka odarowała męża zakażeniem od ginekologa. Więc pilnowanie czystości jest normalne gdy mężowi nie pasuje jest przymnie siostra lub gdy ona nie ma chłopaka bo pracuje w UK jestem z nią.

Gość gość
W UK akurat najczęściej polozne przyjmują a nie lekarz gin więc wpis chybiony.

Gość gość
Oczym ty piszesz ? ja jestem w Polsce siostra również a jej chłopak okresowo pracuje w UK i gdy przyjedzie do Polski to jest przy siostrze przy badaniu . Więc czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Poza przypadkiem USG ciazowego, gdzie ojciec powinien byc obecny, w koncu to wspolne dziecko. Jak dla mnie pojscie z mezem do gyna to ciemnogrod, bo traktuje sie kobiete jako niedorozwinieta za ktora musi odpowiedac facet, partner pokazuje kobiecie ze nie jest dla niego osoba a jedynie c...ka (np. na chemie czy rozmowe o operacji to juz nie pojdzie, bo go to g...no obchodzi), pilnuje kobiety jakby byla jakas puszczalska szmata i szla do gyna zeby sie z nim pomiziac.Czy dla was to nie jest ponizajace i perwersyjne jak lezycie z rozlozonymi nogami a dwoch facetow oglada i dyskutuje o waszej c..ce, a wy jako stworzenie ich zdaniem bezmozgowe nie macie nic do powiedzenia?A najciekawsze to ze wybieracie z mezem gyna faceta, tak jakby nie bylo gyn-kobiet, to jakies zboczenie, tak jakby trojkacik na wstepie Nie sadze zby mezowie byli tacy chetni brac zone ze soba jak proktolog im zaglada w o***t.Pilnowanie partnerki przy badaniu u gyna jedzie islamem na kilometr, to traktowanie kobiety jako obiekt seksualny a nie czlowieka o rownych prawach ktory idzie po prostu do lekarza.Zaloze sie ze te wszystkie, ktore mezowie prowadza do gyna, z*********ja w domu jak niewolnice i rozkladaja nogi na kazde gwizdniecie pana i wladcy

Gość gość
Jest tu jedna która bez męża się nie wybiera haha.

Gość gość
No, i kilka lat wkleja te same teksty .

Gość gość
20:30, to ilez razy ona jest u tego gina? I co,wizyta np. we wtorek to on szybko urlop i pędzi do pl, żeby być przy badaniu? Ha ha.

Gość gość
Biedna ta siostra -samotna w ciąży, bo chłopaczek zasuwa za granicą. A może niech co badanie kumpla bierze, po co ciągać chłopaka - nie męża ? co zarobi to przepuści na loty do Polski i wizyty u gina.

Gość gość
Myślę,że to czy na wizytę pójdę sama czy z mężem to problem wtórny,prwdziwe pytanie to dlaczego ktokolwiek poza mną i jakim prawem miałby możliwość zabronienia mojemu mężowi obecności w gabinecie razem ze mną. Moim zdaniem każda z nas powinna mieć możliwość samodzielnej decyzji,a nie by decydował za nas lekarz-dla którego to zwykła praca.

Gość gość
Lekarz nie ma prawa odmówić obecność bo to jest nienormalne by przejmował intymność męża i ubezwłasnowalniał pacjenta za niego decydując. Od mojej cipki jest mój mąż i ma praeo byc przy mnie i zresztą zawsze jest.

Gość gość
19'25, ty naprawdę masz tu od lat dyżury,bo stale wklejasz to samo. Durnoto,to chyba prowo,trolujesz,bo c*pki się nie bada zboku!!!

Gość gość
jak to intymność meza to niech on cie bada i leczy he he.

Gość gość
19'25, tu tez sa twoje 'wklejki',nawet z 2015 roku. A z dwa dni temu gdzies to wklejalas z dodatkiem,ze masz dwoje dzieci,a innym razem,ze siedmioro. Ty jesteś stary troll ,ale prawik?

Gość gość
20.31 zboczencu ty wyśmiewasz obecność osoby bliskiej przy badaniu krocza czy zabiegu to możecie dziewczyny tak skończyć..."....Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Dlatego zawsze przy każdym badaniu cipki i zabiegach mamy prawo gdy wyprasza to ginekolog zboczeniec!

Gość gość
to znowu ty , zboczuch od c*ipk*i !!!!!!!!

Gość gość
10.58 są kanalje ginekolodzy naruszający prawo i powinniście nagrać i złożyć pozew na 100000 zl odszkodowania i równocześnie do izby lekarskiej za naruszenie ust 2008 r art 21 i Kodeks Etyki Lekarskiej punkt 12 . Są zboczency ginekolodzy i trzeba ich tępić! !!!.......Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!

Gość gość
22.38 kanaljo to nie zbok pisze lecz o zboczonym ginekologu który odmawia obecności osoby bliskiej chyba że jesteś jednym ze zboczonych ginekologów co nie pasi obecność męża bo nie może się podniecać ginekolog przy mężu!

Gość gość
14.12.17 raz chłopak nieco nizej mąż przy tym badaniu ci/pki a przecież wiadomo,że to zbioczuch od kilku lat to wkleja a nie żadna kobieta.

Gość gość
Ooo,i 17-go lutego tez ten troll od cipk*i u gina i intymności!!! Nawet nie umie smarkacz nazwać co się bada a jak nie pasuje,to można chodzić na wizyty do gina-kobiety a nie od lat piert*olić bzdury.

Gość gość
21:29 niech zmieni lekarza na kobietę,to niby mężuś się nią (lekarką w fartuszku) podnieci zamiast rozklapiochą po siedmiu porodach żonki (innym razem ma dwoje dzieci) a jeszcze innym w ogóle nie.

Gość gość113
A moja ginekolog nie wypuściła mojego meza do gabinetu bo nie lubi jak ktoś jej na ręce patrzy, a mężowie często żądają dużo pytań a ona musi się skupić na badaniach.