Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 23

CZY ON MNIE ZGWAŁCIŁ?????

Polecane posty

Gość madzia 23

Wczoraj wieczorem mój mąż wrócił z pracy zjedliśmy kolacje było bardzo miło ale strasznie bolała mnie głowa i poszłam się położyć do łóżka,Mateusz brał prysznic a ja sie zdrzemnełam nagle obudziły mnie jego pocałunki w szyje zaczoł rozpinać mi koszulke ale ja nie miałam ochoty się z nim kochać poniewaz bardzo bolała mnie głowa i lekko go odepchnełam ale,on napierał i znowu zaczoł zdejmować mi piżame i zmierzał w kierunku seksu wogóle nie reagował no moje prosby żeby przestał w końcu zaczoł tak napierać że się poddałam i dopioł swego.... Nie wiem co robić zastanawiam sie czy jeżeli ja tego nie chciałam to to był gwałt ale nawet nie chce dopuszczać do siebie takiej mysli przeciez to mój mąż nigdy wcześniej nic takiego nie robił to był pierwszy raz... Co ja mam teraz zrobic boje sie że to sie powtórzy????

Gość wichłacz
a bąka puścił z wysiłku ?

Gość Sfietłana córka Kozaka
niestety:O

Gość udefgbvhebdga
wiesz ile razy moj chlopak byl zmeczony ,a ja go gwalcilam hehe

Gość wichłacz
bol głowy to ściema żona ma obowiązek być gotowa 24 / 24

Gość o a fuf
a jak sie juz seksiliscie to lezalas jak kloda i nadal nie mialas ochoty?

Gość malutka jestem
moim zdaniem to nie byl gwalt bo sama napisalas ze w koncu mu sie poddalas.przyzwolilas w koncu bo nie chcialo ci sie go odpychac.gdybys rzeczywiscie tego nie chciala to po powiedzeniu nie powtarzalabys to dlugo wyrywalabys sie i bys mu sie nie dala chyba ze zrobilby to sila ale jak mniemam nie sprawil ci jakiegos bolu i nie stworzyl sytuacji w ktorej nie moglabys wyjsc z lozka.dalas bo w koncu sie zgodzilas i tyle.

Gość no kuuurwa
zaczOł, dopiOł...kurwa naucz sie pisac debilko...

Gość malutka jestem
ofiara nie mysli o swojej psychice w przyszlosci tylko mysli o tym jak uciec, jak uniknac tego czego bardzo nie chce,a ty chcialas w koncu.napisalas poddalam mu sie.

Gość WYŚMIEWACZ OSŁÓW
PODCZAS KOLACJI TO CIĘ GŁOWA NIE BOLAŁA. CIEKAWE OD CZEGA TAK CIĘ BOLAŁA TA GŁOWA. TO DEBILNA I ŚMIESZNA WYMÓWKA. PODCZAS SEKSU BÓL GŁOWY PRZECHODZI. ŻAŁOSNA PROWOKACJA 0/10