Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poikujhgb

chodzilybyscie w takiej sukience/tunice....?

Polecane posty

Gość poikujhgb

kiecka z lumpa za 12zl...jednak nowa, z metkami - Zara, rozmiar 36, chyba vintage, material sliski, te kwiatki sa koloru kremowego. nie wiem czy zostawic sobie (mam 25lat) czy odsprzedaz...? sorry za jakosc - ale tak pogladowo http://www.voila.pl/398/7v8hu/index.php?get= 1&f=1 http://www.voila.pl/419/66kzq/index.php?get= 1&f=1 http://www.voila.pl/422/uf04j/index.php?get= 1&f=1

Gość sameoli
Sliczna! Pewnie, ze bym chodzila. :)

Gość poikujhgb
serio? bo mi na jakas taka babcina wyglada...i bazarkowa przy okazji =/

Gość sameoli
No co ty, jaka bazarkowa? No chyba ze zdjecie przeklamuje i w rzeczywistosci wyglada inaczej. Ale dla mnie sliczna sukienka. :)

Gość poikujhgb
na chwile obecna bym nosila do niej getry, czarne kryjace, bo ma rekawki 3/4 wiec byloby ok. faktem jest, ze pogrubia przez te wzory.

Gość poikujhgb
no zdjecia troche przeklamuja, bo na zywo wyglada lepiej (ladniejsze kolory i jakos materialu, ponadto jest lekko pofalowana).

Gość tyram w wyrze
nie podoba mi się to

Gość tyuryu
heh, bardzo ladna kiecka ;) Btw, masz swietna figure. Podejrzewam ze dlatego tez ta sukienka mi sie podoba. Ladnemu we wszystkim ladnie.

Gość sameoli
Korekta!!!! Wczesniej linki byly zle wstawione i ja otworzylam z lenistwa ostatni, gdzie sukienka byla na wieszaku. W tej wersji podobala mi sie bardzo, ale zupelnie inny fason w niej widzialam, niz teraz na poprawionych linkach, kiedy sukienke masz na sobie. W tej wersji absolutnie mi sie nie podoba. :( Cholera no. Zabilas mi cwieka tymi zdjeciami.

Gość poikujhgb
hehe, 2 zupelnie skrajne posty ;) mnie z kolei na wieszaku sie nie podobala, dopiero jak zmierzylam, wydala mi sie ok.... bez wzgledu na figure, trzeba sie jakos nosic:P...a mnie gl chodzi o to, czy kiecka jest fajna...bo jak ja w nie wygladam - to wiem ;). mam 174cm i 59kg, acz jak pisze, pogrubia nieco.

Gość poikujhgb
na wieszaku wyglada jkaby byla wiazana w talii, a naprawde jest wiazana nieco pod biustem, jednak w talii jest zwezana :) przez co nie ma wrazenia worka na kartofli. ok, chyba zostawie, bo jednak wiecej dobrych opinii ;)

Gość tyuryu
a skad jestes? ;)

Gość okiem faceta
ładna ale trochę "ciemna".

Gość poikujhgb
Szczecin jednak nie oddaje :P chcialam wystawic na allegro od 19,99 zl :D, bo nowka niesmigana..ale troche ponosze i moze wtenczas oddam :)

Gość sameoli
Nie, mnie nie chodzi, ze zle wygladasz. Masz fajna figurke i wszystko spox. Ja patrzylam pod katem czy mi sie podoba. I jak widzialam na wieszaku, to wydawalo mi sie, ze jest nieco w stylu sukienek retro. Z wiazankiem w pasie, do kolanka. Juz nawet podpasowywalam ja pod super butki, ktore mam. W wersji na tobie, sukienka zupelnie minela sie z moimi wyobrazeniami. Ale to nic nie ma do tego, jak ty wygladasz w niej. Nie moj styl po prostu. :)

Gość poikujhgb
okok jeszcze zalezy ile masz wzrostu, bo jesli mniej niz 170 to raczej na pewno by Ci siega do kolan...kwestia podwiazania sie :), ja max do ktory ja podciagnelam, bo lepiej wygladam w dlugosci do polowy uda.

Gość poikujhgb
max do gory*

Gość sameoli
Ty nie badz malpka :) I opusc sukienke i wstaw zdjecie. Bo tak mam namieszane, ze juz nie wiem, co myslec. Nie badz taka... Wstaw. Chce tylko zobaczyc, czy ja sie myle, czy mnie zdjecie myli... :)

Gość sameoli
I cos mi w tych fotkach z sukienka na tobie w talii nie pasuje (z moimi wyborazeniami). Bo przez to wiazanie pod biustem w talii robi ci sie luzna. A czy to wiazanie przez to twoje podciaganie nie wyszlo tak wysoko? Czy ona nie jest wiazana w talii przypadkiem?

Gość poikujhgb
teraz juz nie chce mi sie robic zdjecia a powiem tak: przewiazac mozna sie i w talii i pod biustem. pierwotnie bowiem szlufka na ten sznureczek od wiazania idzie pod biustem, ale jest umieszczona pod pacha (tylko nizej) wiec jej nie widac - dlatego w pierwszej chwili tez przewiazalam sie w talii, jednak - tak jak mowie, ja wole dlugosc do polowy lydki wiec bede wykorzystywac to wiazanie pod biustem...jesli ktos by chcial dlugosc do kolana, to wiazanie w talii, ktore tez jest tu mozliwe (sznureczki mozna dobrowolnie komponowac, bo nie sa za krotki:)) a wyglada na za luzna w talii bo tak stanelam. jest zwezona w niej, wiec idealnie pasuje:).

Gość okiem faceta
dobra jest i figura i kiecka nic tylko nosić !

Gość mnie sie podobaaaa
i jeszcze za taka kwote:D, zazdroszcze:P

Gość ffdsddsdsdsd
widac ci sie nie podoba jednak skoro pytasz na forum ;) na allegro sa ladne sukienki, szczegolnie junkshop moj ulubiony :p tam sa ladne tanie sukienki