Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czy to miłość..

Polecane posty

nie wiem ,mam problem z moim facetem.. chodzi o moją stabilizację uczuciową.. są pewne momenty ,że jest nudno, nijako [ chodzi tylko o mnie ] zadnych wzlotów..ekscesów.. ale jak wyobrażę sobie,że go nie ma przy mnie,że odszedł do innej,wyjechał, to pęka mi serce... jestesmy dopiero rok ze sobą.. dodam ,ze to cudowny czlowiek, no bajka... jego zachowanie,postawa, nawet wygląd.. ideał faceta.. to czemu ja odwalam takie szopki ? dodam,ze wczesniej byłam w 3 letnim zwiazku ktory skonczyl sie bardzo niekorzystnie dla mnie ..

Gość no to rob cos
zeby byly "ekscesy " :o

Gość no to rob cos
nie musisz wiedziec teraz czy to milosc jesli ciz nim dobrze to super, jesli spelnia twe oczekiwania - super jesli wiesz ze cos mozesz zmienic np te spontany to sama mozesz proponowac i tyle poczuc ze go kochasz mozesz dopiero nawet za jakis czas ja wiedzialam dopiero po 2 latach spotykania sie :o w miedzy czasie mnostwo niejasnosci, nie czulam tego czegos wyjatkowego pozniej zrozumialam ze kocham

nie chodzi mi o ekscesy w sensie spontany - wyjazdy itp ..tylko o ogromną tęsknotę motylki w brzuszki itp.. tego mi brakuje..

widze że komuś okres zakochania sie własnie skończył... oj do milości to ci jesszcze wiele brakuje;)

szybko sie skonczyl... juz po roku... a ja wlasnie myslalam,ze to milosc... brak ekscesów ale stabilizacja...heh

Gość Kot z wibratorem
ale milosc to chmiea MIsiaaaaa, nie czytasz gazet, telewizjij nie goladzasz ? Gdzie ty zyjesz. NaHo2+CHL3+BrO4 to jest milosc, idz do chemicznego i popros zeby ci wymeszali i wykap sie w tym.

Zgadzam się z Vampire :) okres zakochania minął i już "coś" nie tak .. do miłości to jeszcze baaardzo daleko. Ja ze swoim spotykałam się prawie codziennie przez pół roku zanim dotarło do mnie, że to TEN ;)