Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa_łąka

od dzis nosze ponczoszki

Polecane posty

Gość Renia 76
Mi sie nidgy nie zdarzylo , nie jestenm az tam swobodna ale kto wie ?

Gość Aśka niewysoka
Dziś jest raczej chlodno - do upalów daleko - ale nadejdą oj nadejdą .........

czy wasi faceci lubią jak ubieracie się jakoś, no powiedzmy, nieprzyzwoicie ?

Gość Aśka niewysoka
A co to znaczy nieprzyzwoicie ?

Gość Aśka niewysoka
myślę o ubieraniu

no takie np krótkie spódnice czy sukienki połączone z jakimś dodatkowym akcentem jak pończochy.

Gość Renia 76
Nie sztuka jest od razu pokazac wszystko , sztuka jest ukryc np. delikatna koronkowa bielizne i ponczoszki !

Renia - spróbuj, zobaczysz że nawet jak tylko ty wiesz że nie masz majtek to jest super mobilizujący dreszczyk emocji.

Gość Renia 76
mam wkladke i od czasu do czasu mam plamienia i to bardzo nieregularne i to jest dla mnie dyskomfort jak nie mam majteczek !

oczywiście nie chodzi o pokazanie wszystkiego, bez gaci jest emocją dla ciebie nie dla innych.

Gość Aśka niewysoka
Dla mnie to znaczy odważnie seksownie i tu trzeba mieć to coś aby wiedzieć co w czym i kiedy. Mialam dawno temu faceta, który mnie lubil podglądać przez dziurkę ok klucza kiedu bylam w WC - to dlamnie bylo bardzo nieprzyzwoite bo tam lubieę i chcę być sama. a pokazać to jak zechcę to pokażę .............

Gość Renia 76
Pracuje z mezczyznami , nie zawsze wygladaja atrakcyjnie i jak nie moga miec tego lub kogos , kto im wpadl w oko to staraja sobie ta osobe obrzydzic ! Dlatego nie staram sie pokazywac zbyt wiele w pracy ! Raczej robie to poza praca i przy innych okazjach !

Gość Aśka niewysoka
Renia - czy ty masz dobrego gina ? to plmienie mnie by zaniepokoilo !!

Ja w pracy pozwalam sobie raczej tylko na manewry w celu powiedzmy małego manipulowania kolegami. Ale mam 2 koleżanki których mężowie są tak zazdrośni że w pracy mają zostawione na przebranie swobodniejsze ciuszki żeby się nie ugotować w lecie. Mój to by z kolei chciał żebym się ubierała - jak razem wychodzimy - bardzo odważnie.

Gość taki jeden pewien facet
a jak zakładacie bluzeczki na ramiączkach to zawsze macie idealnie, świeżo ogolone pachy bez śladu zarostu, czy różnie się zdarza? a do spódniczki zawsze macie w pracy rajstopy, albo pończochy, czy gołe nogi też wam się zdarzają?

Gość Renia 76
Aska to normalne przy Mirenie !

Gość Aśka niewysoka
Renia - nic nie wiedzialam, że to używasz - przepraszam !!

ideałem nie jestem, a paszki ze śladami zarostu, czy wręcz krótkim meszkiem, małym jeżykiem bardzo lubię. więc jak wam się to zdarza mieć do bluzki na ramiączkach to super :)

Gość Aśka niewysoka
Dop.... Masz rację !! Mój kiedy zauważa, że poprawiam pończochę bardzo lubi mnie pocalować w przerwę między koronką a majtkami

zdarza się różnie ale raczej z nogami (np. do spodni) ale jak góra odkryta to paszki muszą być czyste. Mój facet lubi jak chodzę bez stanika, nawet do cienkich i jasnych topów na ramiączkach. Mam mały i zgrabny biust ale takie chodzenie trochę wyszło z mody. Jemu to nie przeszkadza, nieraz w jakimś towarzystwie sama tak występuję co wygląda nieco prowokująco. A ten szepcze mi do ucha nieprzyzwoitości od czego jeszcze sutki sterczą mocniej i dłużej.

mój mi czasem w samochodzie daje drobne prezenciki (choćby smakołyki) i w nagrodę żąda np pokazania koronki w pończoszce, albo kawałka majtek albo ...

obszar między pończochą, a majtki wygląda super. a jak kobieta goli nogi tylko do kolan i ma na udach meszek to już w ogóle poezja karo32 ale przy facecie już chyba sobie meszek pod pachami pozwalasz? ale zauważyłem, że do pracy kobiety rzadko zakładają spódniczki do gołych nóg bez rajstop

Gość Aśka niewysoka
Kulturalne i dowcipne poświntuszenie może być b. przyjemne - szczególnie w lóżku - Moj to umie !! Lubi też kiedy robię coś w kuchni podnieść mi od tylu spódnicę i sprawdzić jakie mam majtki - caluje mnie wtedy w udo - oj ja to lubię!!!!

takie poświńtuszenie jest super urozmaiceniem szarej często codzienności. Też lubię takie sprawdzanie, albo w nagrodę dostaję całuska w pośladek, im bliżej rowka tym bardziej elektryzujący, albo jak nie mam stringów - majtki w dół i klapsik.

a dotykanie rowka od pupy i lizanie go lubicie?

Gość Aśka niewysoka
Fajne !!+ ręce w majtki na pośladki i male drapanko po pupci !!

ja liże żonie rowek i uprawiam z nią sex analny oraz bawimy się w analne pieszczoty. lubię jak kobieta ma włoski w rowku

Gość Aśka niewysoka
Nie - przepraszam ale mnie to nie kręci, ale staram się zrozumieć i szanuję.....