Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

postanawiam poprawe

Jak zerwac smsem?

Polecane posty

czesc dziewczyny, mam do was pytanie. spotykam sie z chlopakiem od 3 miesiecy, spotkania srednio raz- dwa razy w tygodniu. facet do mnie nigdy nie zadzwoni, ani nie wysle smsa w stylu co slychac, pisze tylko wtedy jak chce sie spotkac. na swieta nawet nie zlozyl mi zyczen, ogolnie mnie olewa przez caly czas. mily jest tylko na randkach, przytula sie, caluje. nie chiall do tej pory poznac moich znajomych, ani nie przedstawil mnie swoim. nie podoba mi sie ta cala sytuacja, nie chce sie z nim juz wiecej spotykac. jak zakonczyc to smsem? co moge w nim napisac?

Gość wykaz troche klasy
i zerwij z nim normalnie, a nie sms :O

Gość moskala
napisz mu ze fajnie bylo sie z nim spotykasz ale poznalas kogos kto okazuje ci wiecej zainteresowania wiec z zalem musisz zakonczyc te znajomosc ale zyczysz mu wszystkiego najlepszego:P

Gość ktos niewiadomo kto
nie zrywa sie smsem nigdy!! miej na tyle odwagi i powiedz mu wprost ze go niechchesz a nie sms - dziecinada.....

Gość Kot z wibratorem
To po co sie z nim spotykalas, dla pieszczot? A pies cie ganial, bardzo dobrze ze nie mozesz zerwac.

Gość Kot z wibratorem
To jest typowy przyklad na glupote dzisiejszej modzieczy, najpierw sie spotyka, obamacywuje daje dupy a dopiero po miesiacach sie zastanawia. I do tego jeszcze wyciaga wnioski ad hoc. Moze najpierw zapytaj sie jego dlaczego tak jest, moze jest jakis powod, moze jemgo nie obchodza swieta, znajomi tylko ty?

spotykalam sie bo mi sie podobal i podoba nadal. nie jestesmy nastolatkami mamy po 25 lat. jedyne co udalo mi sie od niego wydebic to to, ze boi sie zwiazku. nie mam sily prowadzic takiej gierki przez nastepne miesiace. nie chce sie zakochac bez odwzajemnienia, a im czesciej sie widujemy tym bardziej sie angazuje.

Gość aaasssdddd
sms to doskonały pomysł :-), tak doskonały jak sens tego związku. Napisz mu tak: "zrywam z tobą, nara" - będzie git

Gość gfdh
Napisz, że wydaje Ci się ze to nie ma sensu i chciałabys zakonczyć to i tak jak już ktoś pisał że zyczysz mu szczescia i tyle :)

Gość Kot z wibratorem
postawiam poprawe co ty bredzisz bobasku? Jaki facet, jaka kobieta i jaki raz. I jaki SMS?

Gość aaasssdddd
Nie tłumacz się tylko walnij prosto z mostu, przecież chcesz to skończyć szybko i bezboleśnie, tak. "Zrywam z Tobą, nara" i finito.

Gość spokojnie nowa
to co wpisałaś w 1 wpisie to mu właśnie napisz, że nie chcesz utrzymywać znajomości, bo nie zadzwoni, ani nie wysle smsa w stylu co slychac, bo pisze tylko wtedy jak chce sie spotkac, bo na swieta nawet nie zlozyl zyczen, ogolnie olewa przez caly czas. Bo mily jest tylko na randkach, przytula sie, caluje, ale nie chiall do tej pory poznac znajomych, ani nie przedstawil swoich. Ze nie podoba Ci sie ta cala sytuacja. I tyle, chyba jesteście jeszcze młodziutcy, to taki sms wystarczy na taką znajomość.

Gość aaasssdddd
Lepiej napisz, szybciej będzie, nie będziesz tracić czasu na spotkanie, jeszcze Cię przekona że rozstanie to zły pomysł i że on naprawdę Cię kocha i zostaniecie razem aż do następnego razu i tak w kółko.

Gość nienienienienienie
nie zrywaj smsem bo to jest naprawde glupie. spotkaj sie z nim i powiedz ze nie chcesz sie z nim spotykac a nie smsa bedziesz wysylac

spotkac sie, zeby powiedziec, ze nie chce sie z nim spotykac. przeciez to bez sensu. zrobilabym tak z jednego wzgledu, a mianowicie majac nadzieje, ze on powie, ze od teraz bedzie wszystko inaczej.

Gość to wszytstko
ale to wy w ogole jestescie razem???????

Gość choholudek
nie są razem !!! oni się tylko przytulają i całują... !!!

Gość choholudek
zapytaj rodziców. Ale to jak skończysz lekcję, albo na przerwie. Nie przeszkadzaj nauczycielowi w prowadzeniu zajęć.

sama napisałaś w odp na posta,że on boi się związku.,więc w czym problem?nie jesteście parą,tylko znajomymi,którzy się spotykają,a to że on na randkach cię całuje,przytula nie czyni z was jeszcze pary.podoba ci się?trudno.chcesz się z nim spotykać ale drażni cię brak zaineteresowania-może facet nie chce się już z tobą spotykać,a boi się powiedzieć,dlatego odzywa się tak rzadko i nie zamierza cię przedstawiać swoim znajomym.nie chcesz dalej tego ciągnąć,więc skaskuj numer i zapomnij.nikt ci w żaden inny sposób nie pomoże.