Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciszonek

zła cytologia, pęknięta prezerwatywa

Polecane posty

Gość marciszonek

witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc. mam 14 miesięczną córeczkę, skończyłam 3 miesiące temu karmić piersią. od ok.8 mies. miałam cykle ok 40 dniowe. ten ostatni miał 30 dni. dostałam @ 3 kwietnia (w 30 dzień cyklu), wczoraj uzyliśmy prezerwatywy, która niestety po wszystkim została we mnie :( dodam, że w poniedziałek miałam śluz jak płodny, długi, ciągnący się, bolał mnie brzuch, ostatnio często mnie boli wczoraj odebrałam wynik cytologii i jest taki: - zmiany flory bakteryjnej -zmiany komórkowe odpowiadające Chlamydia T. grupa II, odczyn zapalny, komórki metaplastyczne o powiększonych jądrach, niepełna reakcja lutealna czy to mogło zabużyć jajeczkowanie, że jest ono wcześniej? a może ten brzuch boli mnie z powodu owulacji lub złego wyniku cyt? lekarka kiedyś mi powiedziała,że może mnie tak boleć porzy owulacji, gdyż noramlizuje mi się płodność po porodzie czy po wczorajszym zajściu moge być w ciąży? boję się, że zrpobię coś co może dziecku zaszkodzić

Heja, Chlamydia to jedna z najcześtszych przyczyn stanu zapalnego jajowodu, puchnie on wówwczas i może z tej rpzyczyny dojsc do niepłodności ,albo do zagnieżdzania się ciązy w bańce jajowodu. Proponuje udac sie do ginekologa w celu leczenia chlamydii, nadżerka to jescze nic takeigo, lekarze często tez nierpawidlowo okreslaja zmainy na szyjce macicy. Jesli nie wyleczysz chlamydii napewno dobrze sie to nei skończy, pamietajk o tym, ze ejsli ty jestes nosicielem , a jestes, to i twoj partner i jego partnerki seksualne także. Pzodrawiam.