Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creatiwe

kto nie lubi swojego rodzeństwa?

Polecane posty

Gość creatiwe

tyle się mówi o wspaniałej więzi która łączy rodzeństwo itd. a jak chciałabym wiedzieć jaka jest druga strona medalu. co jeśli rodzeństwo się zwyczajnie nie lubi lub nawet nienawidzi? czy są tu osoby, które mogą przyznać że nie znoszą swojego brata/siostry? i napisać dlaczego?

Gość Kot z wibratorem
Dupa. Więź zależy od tego jacy są rodzice. A jak nie lubisz swojego rodzeństwa to jest jakaśs trudność w rodzinie, chyba żę masz 13 lat i trujesz dupe zwyczajnie bo braciszek się nabija z ciebie albo co. To zresztą też jest wina rodziców ale to są pierdólki któ®e kiedyś przechodzą.

ja obecnie nie cerpie swego brata poklocilismy sie kilka mc temu na smierc i zyci to na smierc i zycie sie skonczy za kilka mc jak sie pogodzimy tlko ktore pierwsze reke na zgode wyciagnie??

Gość zranioona
ja nienawidzę siostry chociaz na codzien udaje że jest dobrze jestem o nią zazdrosną bo mama zawsze poświęcała jej więcej uwagi niż mi ...ona jest młodsza o 2 lata ,zawsze coś się z nią działo w wieku 14 lat upiła się do nieprzytomności, zawsze ją wszyscy dookoła wychwalali bo chodziła do szkoły muzycznej , przez to moja mama chodziła z nią na jakieś lody itd. po koncertach itd do tej pory ciągle się myli i nazywa mnie jej imieniem nie wiem ...obwiniam po częsci moją matkę i siostrę za to co się stało... może gdyby poświęcała mi więcej uwagi było by inaczej a tak byłam molestowana od 5 roku życia przez wujka do jakiegos 12...

Gość 1984ona
a ja nie znosiłam swojego brata bo mnie tlukl ile wlezie a teraz? jak zotal chrzesnym moich dzieci to nam sie poprawilo potem zostal moim swiadkiem i teraz jest idealnoie

czy neinawidze? neicierpie? nie.. ale bardzo dziala mi na nerwy ;) poprostu dlatego ze ona jest Olusienka kochana, najdrozsza wnuczka babci i pipulka calej rodzinki ;) porpostu zazdrosna jestem, bo mam lepsze wyniki i nauce i poprostu powazniesze podejscie do zycia ( ale to moze wynika jeszcze z wieku..) a to ona jest uwazana za mala Miss Doskonalosci :o

Gość zgadza sie wszystko
Brak wiezi miedzy rodzenstwem to wina rodzicow,faworyzuja jedno,olewaja drugie.

Gość Kot z wibratorem
Hahaha, jedna Connnie229 napisala przynajmniej szczerze, Connie229 nie badz taka do przodu bo moze twoja siostra jest fajna, a ty jestes starsza to pewnie rodzinka inaczej na to patrzy.

Gość creatiwe
upup

Rodzeństwa się nie lubi, gdy jest się dziećmi. Powyżej powiedzmy 20 wszystko się zmienia. Oczywiście jeśli różnica wieku nie wynosi np. 10 lat. Także nie pękaj, wyrośniesz z tego :P

Gość FOLLOTTTA87
up

Gość zdusia busia
mój ukochany nie lubi swojej siostry Ale tu jest powód - ona jest złodziejką :) naprawdę :D jak się jest u nich z wizytą (tj. u jego rodziców) to torebkę nawet do kibelka trzeba ze sobą brac taki złodziej z niej (ma ona juz 20 lat)

Gość umbaumba
smukly idioto radziu y idioto nie zycz nigdy idioto nikomu smierci ty idioto ps. jestes idiota