Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

pierwsze spotkanie

Polecane posty

dzisiaj ide na spotkanie z pewnym chlopakiem. poznalismy sie ale nie spotkalismy sie nigdy sam na sam. od jakiegos czasu piszemy na gg i on zaproponowal spotkanie. w rozmowach na gg nie bylo zadnego flirtu tak jak z poprzednimi chlopakami. zawsze jak szlam z nimi na spotkanie to bylo wiadome ze cos miedzy nami jest. a teraz? czy to zwykle spotkanie kolezenskie? nie wiem co mam o tym myslec i jak sie zachowywac na spotkaniu. jak mam sie z nim pozegnac skoro to pierwsze spotkanie? i co powiedziec na koniec?

Gość Kot z wibratorem
daj mu od razu tylka

no ale na pierwszym spotkaniu tak wypada sie zapytac jakie ma plany wobec mnie? mysle ze w ten sposob wyjde na nachalna

Gość Kot z wibratorem
jakie plany? Zapytaj normalnie jaki cel ma to spotkanie, dzieci to jednak lubia sciemniac i utrudniac

Gość Kot z wibratorem
No bo cos sobie roi w glowie, plany jej sie od razu marza, na plany to trzeba miec czas, zeby wspolnie snuc plany to trzeba sie znac. Na pierwszym psotkaniu to trzeba dac sobie czas umowic sie na nastepne itd. a nie od razu WIELKA MILOSC.

Gość Kot z wibratorem
co dalej? spotykac sie, rozmawiac, poznawac sie, jak sie juz poznacie to jakies wspolne dalsze wyjazdy na probe, a potem dalej jak juz sie czlowieka pozna i sie zdecyduje ze sie chce byc z nim ze sie pasuje to dalej trzeba myslec o wspolnych planach, napoczatek malych zeby razem zamieszkac, zeby wziac slub itd. Wszsytko po kolei po protu nic na sile.