ina1987 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Witam. Chciałabym rozwiać kilka plotek dotyczących współżycia: 1.Czy to prawda ,ze jak kobieta jest 2 dni przed @ lub 2 dni po @ to jest w tych dniach bezpłodna??? 2.Ile czasu mogą przeżyć plemniki na członku faceta( chodzi mi o to ze np godz wcześniej uprawiał sex z kobieta a następnie godz później odbyli jeszcze jeden stosunek)Jaka jest szansa zapłodnienia??? 3.Jak można zneutralizować nasienie w pochwie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 A temat to nurtujące pytania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Niech ktoś mnie oświeci bo dla was moze być banalne ale ja nie znam konkretnej odp na te pyt bo słyszałam rożne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ina1987 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Naprawde nie znajdzie sie nikt kto spróbuje odpowiedziec mi na te pyt... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odpowiedz na pierwsze brzmi Napisano Kwiecień 15, 2009 NIE!! Nie ma czegos takiego jak "bezplodna" czy "bezpieczne dni"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach