Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANIA_GDAŃSK

boję się ,że mogę być w ciąży !!!!!!! czy to możliwe??? biorę tabletki.....

Polecane posty

Gość ANIA_GDAŃSK

biorę tabletki antykoncepcyjne 2 miesiąc właśnie rozpoczęłam 2 opakowanie.... z narzeczonym kocham się codziennie po kilka razy.... on kończy we mnie... ciągle cały czas..... we mnie!! nawet jak miałam 7 dniową przerwę ... też kończył we mnie. Biorę tabsy ale boję się że od tych częstych stosunków mogę by w ciąży. ,po prostu nie wierzę w działanie tabletek:/ wiem że to głupie... to znaczy wiem jaka jest ich rola ale jak dla mnie to dziwne... i jakoś teraz urosły mi bardzo bardzo piersi , na prawdę dziewczyny!!! i przytyłam z 5-6 kilo.... boję się... co robić?

Gość idźź tyyy
nie wmawiaj se.. :)

Dziewczyno to ty ulotek nie czytasz jesli bierzesz regularnie te tabletki to bedzie wszystko wporzadku,a piersi rosna od tabletek....jesli sie boisz to idz do ginekologa wtedy rozchwiejesz wątpliwości

Gość do znudzenia
to nie mozliwe, przeciez kobiety nie zachodza w ciaze

Gość ANIA_GDAŃSK
CZYTAŁAM ULOTKĘ ALE MIMO TO BOJE SIE.....!!!!!! że MOgę być w ciąży

Gość werfwerfwe
Jesteś tak durna że lepiej żebyś jeszcze nie brała się za seks. Po to są tabsy, żeby można było kochać się do końca, także w czasie przerwy z odstawienia. Ja calymi latami kochałam się z takim zabezpieczeniem i dziecko mam dopieor teraz, gdy odstawiałam tabletki. Ale jak chcesz, to sobie załóż jeszcze spiralę, kapturek, wepchnij cały zapas globulek a partnerowi załóż kilka prezerwatyw.

Gość zuzka2911111
Przede wszystkim się uspokoić.Raczej nie możliwe,żebyś była w ciąży jeśli brałaś tabletki regularnie i nie pominęłaś żadnej z nich. Przy prawidłowym stosowaniu tabletek jesteś zabezpieczona nawet podczas tej 7 dniowej przerwy. To,że urosły Ci piersi i przytyłaś może być skutkiem ubocznym brania tabletek zatrzymanie wody). Poczekaj do miesiączki,będzie dobrze.A jeśli dalej masz schizę,w dniu spodziewanej najwcześniej zrób test. I głowa do góry będzie dobrze;)

Gość Paulina. 24
też to miałam... a okres dostałas podczas 7 dniowego odstawienia.

Gość hjk..ldhfgfddsfdsf
ja raz popiłam piwem