Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAruuuuuuuuuuda87

Co myślicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość MAruuuuuuuuuuda87

http://tiny.pl/z79v kupiona za ..79zl, na wesele ;) Material lepszy i bardziej swiecacy niz na foto;)

Gość MAruuuuuuuuuuda87
Dodam, ze planowalam zakup sukni za ok 400zl:P niestety w sklepach BADZIEW;/ diamenciki itd. Wole skromnosc;p i prostote:P

Gość MAruuuuuuuuuuda87
Dziekuje, planowalam drozsza sukienke, ale jednak nie zawsze co drozsze-lepsze. Weszłam do malego sklepu i ujrzałam cudo w cenie 79zł, smiesznie pieniadze;) Pasuje na wesele?

moim zdaniem baaardzo ,ja mam w tym roku mam komunie i tez taka by mi sie przydala..uwazam ze zakup super

Gość MAruuuuuuuuuuda87
Wiosenne Tchnienie Sklerozy tak uwazasz?

Gość Ala3443434
Wygląda jak czerwony wor na ziemniaki :O

Gość MAruuuuuuuuuuda87
Wydawalo mi sie ze wlasnie proste sukienki podkreslaja cale piekno... a ze te z diamentami tylko szpeca..

Gość MAruuuuuuuuuuda87
niby tak, ale chcialam poznac opinie innych.. do jutra moge ja jeszcze oddac. Nie jest worem, jest obcisla:) podkresla ksztalty;)

Gość MAruuuuuuuuuuda87
nie, nie czerwien;) tak jak w drugim linku;)

nie oddawaj sukienka jest super ...wiem co pisze i wiem co widze ..tez lubie chodzic ladnie ubrana i ta sukienka mi sie podoba

Gość MAruuuuuuuuuuda87
dziekuje naomi, jednak sukieneczka jest obcisla w biuscie i w biodrach (91/58/90) czy krawcowa bedzie mogla ja zwezic w talii?:PP Nie ukrywam ze cena mnie bardzo skusila.

mam podobna czarna ,i nie ma kolesia ktory by sie za mna nie ogladal takie sukienki sa bardzo kobiece...ladne lekkie szpileczki ladna torebeczka naszyjnika nie zakladaj lecz wyrazne kolczuki i bedzie boooosko

Wiesz co nie słuchaj ich.. bardzo ładna.. A one powinny sobie zmienić nick na rozwydrzone małolaty.. Tutaj przynajmniej na tym forum jest dużo osób niedojrzałych.. Wiec nawet gdyby im się ta sukienka podobała to i tak napisałyby że brzydka więc idz za swoim gustem a nie kieruj się nami.. Sukienka jeszcze raz mówie fajna

Gość MAruuuuuuuuuuda87
http://s3.zapodaj.net/67472677.jpg.html Straszna zołza, Ty chyba masz podobny gust do mojego, ostatnio równiez podobala Ci sie szara torebeczka,którą tutaj wstawiłam do oceny (etorbka, pamietasz?:D)

jak bedziesz chciala zwezic w pasie to moze stracic totalnie fason i nie bedzie dobrze wygladac...poza tym mi sie nie podoba

jestes szczuplutka ja ma 63 w pasie ..mysle ze krawcowa da rade chociaz uwazaj bo jak za bardzo zwezi to bedzie ci sie z tylu marszczylo ...moze gruby pas ...chociaz nie wiem

Gość ośmiornice
bardzo ladna sukienka , taka klasyczna , ale z pazurem , z racji koloru i tego drapowania przy dekolcie ;)

Gość MAruuuuuuuuuuda87
Naomi tez myslalam o pasie, bylam dzis u krawcowej powiedziala ze nie ma problemu, za 15 zł zwezi, wiec zobaczymy. Szczuplutka jestem ale w talii, przez co ciezko kupic sukienki na duzy biust i na malutka talie;)

no to szykuj sie na wesele bedziesz wygladala kobieco i sexi zycze udanej zabawy..

Gość maruuuuuuda87
Naomi🌼 a jakie dodatki? czarna torebka? czarne buty? a kolczyki? bardziej zloto czy srebro? Duze czy małe?:)

mysle ze czarne sandaly z odkrytymi palcami na wysokim obcasie (mysle pod katem lata ,ja nie wiem kiedy masz to wesele)czarna kopertowa torebka taka do reki i kolczyki swiecace zwisajce np kamienie svarowskiego sa piekne i do tego banzoletka i koniec z dodatkami

a jak to wesele jest teraz to szpilki jakes sexi wysokie,mysle ze czarne.chociaz bezowe buty bardzo modne,optycznie wydluzaja noge ,widzialam takie jedne piekne z kokardka z przodu tez by pasowaly

bardzo fajna, naprawde nie jakas satyna badziewna, tylko ładna, prosta sukienka i na pewno załozysz ja jeszcze nie raz