Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smsmsmsms

ile smsow dziennie wymieniasz ze swoim ukochanym?

Polecane posty

Gość smsmsmsms

pytam z ciekawosci bo zastanawiam sie czy my przypadkiem nie przesadzamy:) nie mieszkamy ze soba ale codziennie widzimy sie w pracy. co prawda pracujemy w roznych godzinach ale i tak przynajmniej kilka godzin dziennie spedzamy w niej razem. a mimo wszystko dzien zaczynamy od wyslania porannych smsow a po proacy piszemy non stop, chyba, ze ktoros z nas jest akurat na spotkaniu. ogolnie przez ostatni miesiac wymienilismy ok 550 smsow! wiadomo, ze spotykamy sie po pracy ale nawet po spotkaniu wciaz do siebie piszemy. a jak jest u was? pytam tych kobiet ktore oczywiscie nie mieszkaja z ukochanym i telefon po pracy jest jedyna forma kontaktu:)

Gość rekord 650 smsów w msc

Gość Kot z wibratorem
ja caly czas tylko smsuje z moim ukochanym, nawet telewizje ogladamy przez sms

Gość smsmsmsms
dobre:P dodam, ze my nie jestesmy juz dzicmi, jestesmy statecznymi ludzmi z cwiercwieczem na karku:)

Gość Kot z wibratorem
no to jak z cwiercwieczem to musicie MMSki wymeniac, SMSki sa dla dzieci

Też dużo pisze z moim facetem, ale nie aż tak jak autorka tematu... Jeśli nie jesteśmy razem to zawsze któreś z z nas esa wyśle, co tam jak tam i tyle. Lubimy mieć ze sobą kontakt, ale oczywiście w granicach rozsądku!

Gość smsmsmsms
mms tez wysylamy:) gdy on jest w pracy a ja jeszcze w domu wysylam mu zdjecia spod prysznica np:)

Gość Tyuryu
i uwazas zz ze 550 to duzo? ja po uruchomieniu odpowiednich pakietow wymienialem okolo 2 000 smsow misiecznie. Nie przesadza, specjalnie sprawdzilem u operatora. Ale ja z regoly duzo pisze.

Gość Kot z wibratorem
Nie mam na nic czasu, musze pisac smsski

Gość Izabelllllla...
autorko 550 przez miesiąc to wcale nie jest tak przerazająco dużo. wychodzi jakies 18-20 dziennie. ja pisze duzo wiecej około 50-70 dziennie. piszemy w sumie non stop ale to dlatego ze widzimy się 2 czasem 3 razy w tygodniu

Gość Twoje 550 smsow to nie duzo
ja z moim jakies 30 dziennie,ale to minimum jest:) wiec miesięcznie ok 900smsów plus kilkadziesiąt h rozmów:P

Gość smsmsmsms
to mnie pocieszylyscie! mowie szczerze:) juz sie balam, ze to jakis nowy rodzaj zboczenia:P wczesniej z nikim tak nie pisalam zwlaszcza, ze z moich facetem spedzamy duzo czesu razem, wiec wlasciwe moglibysmy sobie tylko przed snem wyslac jakies mile slowko i rano po przebudzeniu. ale Wy dziewczyny jestescie mocne:P

Gość rory23
hm ok 3-4 smsy dziennie a widzimy sie co miesiac :p

Gość 12220
Na miesiąc muszę mieć ze 4 pakiety (czasami 5), więc daje to razem 2600- 3000 smsów. Po prostu lubimy pisac i tyle.

Gość 3-5 na miesiąc
wolę normalną rozmowę nawet przez telefon

Gość fanka brzyduli
Zadnych, dorosli faceci nie bawia sie w pisanie smsow, tylko dzwonia:O

Gość w goggooo
0 nie mam ukochanego

Gość my mieszkamy osobno
Pracujemy też osobno, widujemy się w weekendy... jakieś 50 smsów dziennie (chyba, że któreś z nas ma wyjątkowo ciężki dzień), do tego telefony (ale krótkie, bo narzeczony jest mrukiem :D ), czasem maile... OBOWIĄZKOWO wieczorem GG.

Gość ratujcie doradzcie
piszemy do siebie z rana i zawsze na wieczor na dobranoc no i wciagu dnia widzimy sie codziennie

Gość cholipka
my jak sie widzimy caly dzien po 22 jedzie do domu i juz zaczynamy pisac potem gg i rano jak sie budzimy tez piszemy , a teraz jak widzimy sie zadko caly dzien piszemy ze soba ostatnio skasowal skrzynke i przez niecaly miesiac ponad 1500smsow teraz sa takie atrakcyjne pakiety ;p! mamy po 18nascie lat;d

Gość rrrrrrrrrrrr
U mnie to tak 50-200 dziennie wychodzi zależnie od dnia. Mieszkamy daleko od siebie i najczęściej kontaktujemy się tylko przez smsy.

Gość smsdjfhjhdfjdbjd
ja potrafie wyslac tak 1500smsow w 3 tyg :)

Gość .woman.
tez pisałam z moim mnóstwo smsów dziennie, teraz jestesmy małżenswtem i piszemy 1-3 smsy dziennie przeważnie typu: kup to czy tamto, niedługo kończę pracę, zaraz będę itp... nuuuuda:P

Gość smsmsmsmsmsm
nie no my maksymalnie wyslalismy do siebie jednego dnia 40+ nie pamietam dokladnie:) ale wasze liczby sa porazajace:P

Gość maraska
5-10 dziennie ale bardzo długich (czasem 10 pojedynczych smsów ma każdy ) - mam ukochanego w Kenii, smsy są dużo tańsze niż rozmowy, a niestety on nie ma tam zazwyczaj dostępu do komputera