Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaczerwona

FLORA BAKTERYJNA POCHWY - HELP

Polecane posty

Gość kalinkaczerwona

Znacie jakies tanie leki- globulki dopochwowe ktore poprawia flore bakteryjna pochwy? Od jakiegos czasu zauwazam u siebie biala serowata wydzieline.. nie wiem skad sie to wzielo :( pomozcie

Gość grzybowa zupa
to pewnie grzyb:O Idz do lekarza, odbudowanie naturalnej flory bakteryjnej nic nie da. Tu potrzebny jest antybiotyk

Gość dfgggggggggggg
polecam lactovaginal 27zeta bez recepty

Gość kalinkaczerwona
a co to jest ten lactovaginal?

Gość kalinkaczerwona
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość prosze pomoge
Hej moze ja napisze, ja uzywal pluny lactacyd ma kwas mlekowy wiec odbudowuje flore, i polecam Ci raz na jakis czas podmyc sie saszetka tantum rosa . A jak masz takie serowate uplay to moze idz do ginekologa sprawdz czy to nie poczatek grzybicy, ja zawsze jak czuje jakies swedzenie dyskonfort zaraz uzywam tantum rosa, albo clotrimazolum. ale kiedys dostalam fluconazole na recepte doustne tabletki bo mialam tak problem jak wrocilam z nad morze i pomogly

Gość do tej od grzyba i antybiotyku
przestań pleść głupoty. Antybiotyki nie sa na grzybicę! Antybiotyki przyczyniaja się do grzybicy a nie ja lecza:/ ANtybiotyki są w zakażeniach bakteryjnych sotoswane. Autorko idź najlepiej do ginekologa

własnie radze sie udac do ginekologa, co do zakwaszania pochwy to polecam jogurt naturalny, robi sie z niego okład