Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulken

W sb mam randke z kolesiem z neta... Strach sie bac...

Polecane posty

Gość Tulken

Od ponad tygodnia piszemy ze soba smsy, piszemy na gg, dzwoni do mnie 3 razy dziennie, gadamy po godzinkę. Czujemy że odbieramy na tych samych falach, w sobote mamy sie spotkać. Ale on mnie widział na zdjeciach, ja jego nie... Boje sie tego spotkania, ale juz nawet nie boje sie tego, ze on mi sie nie spodoba tylko, ze ja jemu się nie spodobam... Ehhhhhh

Gość jhjhjukuk
nie idz durna!zadnych ciekawych kolesi nie ma na necie, siedza sami debile z odchylami ale to wychodzi pozniej

Gość prosze pomoge
ja sie tam przez neta spotkalam on moje zdjecia widzial ja jego dopiero bo pewnym czasie, mieszkalismy niedaleko siebie, spotkalismy sie w piatek i juz 20 miesiecy jestesmy razem :)

Gość jhjhjukuk
jeden przypadek na milion a po drugie mieliscie pewnie 20-22 lata jak sie tam poznaliscie,bo starsi faceci na czacie to juz same odchyly

Gość Tulken
Ja wiem tylko, że ten mój jest szatynem, ma krótkie włosy, ok 194 cm wzrostu i jakies 98 kg:) Nic nie wiem wiecej... Mam nadzieje, że bedzie dobrze:) A najlepszy motyw że jestesmy zauroczeni w sobie, gadamy ze sobą jakbysmy sie znali wieki całe:)

Gość Tulken
Ja juz raz byłam z kolesiem z neta- bylismy ze soba ponad 2,5 roku. Raczej mam dobre doswiadzcenia z kolesiami z neta, ale tego nie widziałam i sie boję...

Gość jhjjh
idź, nie myśl o jakimś obserwowaniu z daleka itp , bo po prostu możesz się pomylić przy 'podglądaniu'. ja miałam problem z poznaniem kogoś mimo tego że widziałam zdjęcie wcześniej :P:P myślę, że jak najbardziej można w int spotkać kogoś wartościowego :) mam nadzieję, że napiszesz tutaj jak było ;>??

Gość Tulken
To jest dobre- można go sobie podpatrzeć z daleka:D ale jak mi nie spasi to co mam go tak wystawic, pewnie wtedy bedzie dzwonił, ehhhhh masakra:O

Gość Tulken
Do odważnych świat należy:D

Jak Ci sie nie spodoba to możesz albo podejść i się pomęczyć z godzinkę po czym spadać ale mu powiedzieć że nic z tego nie będzie, albo zadzwonić nawet z ukrycia i powiedziec że go widzisz i nie przypadł Ci do gustu a tak wogóle to masz dziewczynę itp itd

Gość Tulken
racja powiem, ze mam dziewczyne:D haha

Gość A ja sie umowilam
z 2 facetami z neta jeden podjechal,wysiadl, podal reke na czesc i po 5 min powiedzial ze zapomnial karty do bankomatu z domu i obiecal ze za 10 min bedzie, a mial ztankowac stad kasa byla mu potrzebna...czekalam 20 min i nie przyjechal,a jak zadzwonilam to sie rozlaczyl a 2 facet byl na tyle kulturalny ze wszedl ze mna do lokalu, zamowil mi kawe i sobie, pani przyniosla mi kawe i jemu, on mial zadzwonic do bkibla i skorzystac z wc i nie wrocil..siedzialam 15 min od tamtej pory jestem sama 6 lat i nikogo nie mam ,jestem brzydka i nudna i mam wor kompleksow

Gość A ja sie umowilam
mial zadzwonic do kumpla-mialo byc

Gość kokota
Ty sie ciesz, że on z tego kibla nie wrócił!

Gość kokota
zasraniec

Gość Tulken
O kuźwa po takich doświadczeniach miałabym traume na całe zycie :O:O:O

Gość Kot z wibratorem
A dlaczego wy dziewczyny jestescie takie beznadziejne? Przeciez takie jest ryzykow umawiania sie w ciemno! Ja sie raz dotychczas tak umowilem, spedzilem wieczor i wszystko, nikt nie mial pretensji ani zlego samopoczucia. Tak jak pisze kokota po prostu umowilyscie sie z zasrancami, takich pelno jest.

Gość ja tez mam w sobote albo niedz
Gadamy ze soba 3 miesiace :O troche dlugooo ale zobaczymy jak to bedzie ;)

Gość xxxoooxxxxxxxxx
wyluzuj ja w taki sposób poznałam chlopaka z którym jestem juz 4 lata;d

Gość czy wy wiecie
a ruchanie bylo na pierwszej randce?

Gość Tak mi się.....
A ile on ma lat? Może jest za poważny na takie zagrywki.

Gość szzzzzoookkkkk
ja też tak poznałam chłopaka z którym teraz planuje ślub :-) może warto czasem zaryzykować !!!

Gość Tak mi się.....
Tulken, ponieważ nie napisałaś, ile tak dokładnie opisany facet ma lat, więc przygotuj się również na to, że być może on nie przyjdzie. :P ... przypilnuję go w sobotę.

Gość Tulken
Facet ten ma 26 lat:) Sb już blisko:D

Gość a to czemu nie masz jego foty
dziwna jestes

Gość ja sie tez raz umowilam z face
z facetem po 40, wyksztalcony z pozycją zawodową (wykladal na politechnice) wypilismy kawkę, wino, odwiozl mnie do domu, po czym zablokowal mnie na gg, nei odebral mojego telefonu, nie odpisał na sms :D Rozumiem ze moglam mu sie nie spodobac ale czy tak zachowuje sie kulturalny czlowiek

Gość o matko 40 latek zablokował
na gg , współczuje co za cham!

Gość Tulken
No to lol:D ciekawe jak się to u mnie potoczy:D