Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulken

W sb mam randke z kolesiem z neta... Strach sie bac...

Polecane posty

do "jak sie tez raz umowilam z face" - facet liczyl na ruchanko, a ze nie dostal tego co chcial i widzial, ze ty, to nie ta z "tych" to w taki, a nie inny sposob dal ci do zrozumienia: spadaj!! Teraz szuka innej co sie zgodzi na ukladzik :P a do autorki - a czego tu sie bac, umow sie do kawiarni np. i jak ci sie nie spodoba, to powiedz mu, ze musisz zadzwonic i juz nie wracaj ;P hehehee A swoja droga, to czemu on ci fotki nie wyslal??

Gość ja sie tez raz umowilam z face
nie wiem czy liczyl na ruchanko, rozmawialm z nim ponad miesiac na gg, wydawal sie na poziomie, w czasie spotkania tez nie wykonywal zadnych ruchow swiadczacych o tym ze tylko to go interesuje, mysle ze mu sie nie spodobalam i tyle :Da ze buc to nie potrafil mi tego powiedziec w oczy czy nawet na gg

Gość ja sie tez raz umowilam z face
ja tez nie najmlodsza, mam 30 lat wiec po 40 to jeszcze ujdzie, ale takie chamstwo wydawac by sie moglo u ludzi "na poziomie", sam ani przystojny ani ładny nie był do tego stary kawaler, ja to jednak mam pecha :D

Gość Tak mi się.....
Tulken, mój facet teraz powinien Cię w nogę pocałować, bo dzięki Tobie jednak puszczę go w sobotę na ryby. Gdybyś nie napisała ile ten Twój ma lat, to mój siedziałby całą sobotę w domu. ;) :D:D Życzę udanego spotkania.:)

Gość Tulken
:D Nie widziałam jego zdjęcia, bo jak on twierdzi, nie ma żadnych zdjęć na kompie. No ale z drugiej strony dziwne to jakieś... Dobra luz, on też nie naciskał na zdjęcia, dopiero po 3 dniach pisania i dzwonienia pokazalam mu siebie, choć on nie naciskał i tak naprawde nie upominał się o zdjęcia. Mam nadzieje, ze nie okarze się mega pasztetem:D

Gość mimmimi
cos mi się wydaje,że on jakiś szpetny będzie.Z tym zdjeciem tak kręci... Przeciez nie musi miec na kompie.Co za problem telefonem zrobic,i mmsem nawet wysłać.... Dziwny.