Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashira_poznan

CO O TYM MYŚLEĆ?! PROSZE O PAŃSTWA OPINIE...

Polecane posty

Sprawa wygląda tak.Kochałam się z moim chłopakiem nad ranem bez zabezpieczenia i skończyło się Oki(ok tzn po za mną) lecz za 2 godz znowu naszła nas chęć do baraszkowania.Byłam dzień po okresie (nieregularnym) a wiec on na to ze słyszał ze dzień po okresie kobieta jest bardzo mało narażona na ciąże a wręcz wcale.Ja nie do końca byłam do tego przekonana wiec kazałam mu iść na dobra sprawę przemyć ,,Wacka\" ale on uczynił to w stylu takim ze nałożył na ,,grzyba\" żelu pod prysznic , rozsmarował po czym star papierem toaletowym... i znowu sie kochaliśmy bez zabezpieczenia... Tu jest moje pyt czy mogę obawiać się ciąży???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moze jakaś cześć plemników mogła przeżyć Prosze o Państwa opinie. Z góry dziękuje.

Gość Paulina. 24
O MATKO X 2

Gość megi2009
o NIE!!! dobre he he a jajka niemyl:)???

wiem ze tak to brzmi ale chciałam jak najdokładniej to opisac... najgorsze ze ten chlopak dzis ze mna zerwał... powiedział ze jestem nienormalna bo mysle ze moge byc przez to wszystko w ciązy... Drogie panie prosze was nie krytykujcie juz mnie ale powiedzcie w ilu procentach moge w tym przypadku zajsc w ciąze... Bede bardzo wdzieczna...

Gość niepraktyczna
Jesteś na 100% w ciąży :( Tak się składa, że żel do mycia to idealne środowisko dla plemników (też lubią kąpiele) i pewnie się jeszcze w tym żelu rozmnożyły. Zapisz się do ginekologa na badanie usg bo pewnie już zobaczysz fasolkę. Gratuluję 🌻

Gość Asia0909
niepraktyczna ma racje :(

Gość Kanalia44555
Jesteś w ciąży . Rodzice mogą Cie już zabić. Gratulacje 🌼

Gość w ciąży to Ty nie będziesz
przez dwie godziny to one dawno zdążyły zginąć, choć powiem szczerze że faceta masz idiotę - po pierwsze jak mozna było sie nie umyć normalnie, wody się boi czy co, jeszcze przy takim podejściu jakimś grzybem dosłownie cię zarazi. Poza tym wiesz, że stosunek przerywany to żadna metoda anty? Za tydzień napiszesz czy w wydzielinie podczas są plemniki i że nie zdążył wyjąć i troche w Ciebie poleciało i czy mogę być w ciązy..... Druga sprawa to że słyszał że po okresie kobieta nie jest narażona na ciążę to wielka bzdura! Jesli nie obserwujesz się - śluzu i temperatury to nie możesz wiedzieć kiedy na ciążę jestes narazona a kiedy nie, zwłaszcza przy nieregularnych miesiączkach. Nie raz to co nazywamy okresem to tylko krwawienie śródowulacyjne i po nim jest właśnie owulacja... Jakby Twój poczytał o NPR to by wiedziała, podobnie jak Ty. Jak można coś robić bo się słyszało? Weźcie zacznijcie stosować jakąś antykoncepcje albo poslij go do diabłów bo to nie chłop a dziecko:/

bardzo dziękuje za ostatnia wypowiedz.W końcu ktoś potraktował normalnie to co napisałam (choć wiem ze to nie normalne) Ale mam jeszcze jedno pyt czy tak jak napisano wyżej czy to prawda ze plemniki przez 2 godz mogły zginać..???