Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrytka

co ma na mysli lekarz ktory mowi mi ze jestem bardzo ładna??

Polecane posty

Gość wrytka

Ostatnio mój lekarz ortopeda stwierdził że jestem bardzo ładna co bardzo mnie zaskoczyło, zastanawiam sie czy to moze znaczyc ze mu sie podobam?? i wlasciwie po co on mi to powiedzial? Teraz nie moge przestac o nim myslec. Odrazu uprzedze pytanie Czy ma żonę? Z tego co mi wiadomo nie ma. Jak czesto sie widujemy? Raz na tydzień.

Gość jasminnnnn
hahaha ruchac mu sie chce-proste :)

Gość wrytka
Myślisz ze wszyscy faceci mysla tyllko o sexie mówiąc kobiecie że jest ładna?

Gość dlaczego uwazasz ze nie ma
tak wlasnie mysla ;] o sexiku i lodziuku

Gość moniś___25
wydaje mi się że mu się spodobałaś:)

mnie se wydaje ze ekarze czesto tak mowia z uprzejmosci zwyklej al moz to jednak cos wiecej

mi tak powiedział taki chłopak na przystanku. Potem wsiadł do autobusu i odejechał :P Może mu się podobasz, może to tylko zwrot grzecznościowy taki. Następnym razem wybadaj sytuację.

Gość zima dobra rada
takie słowa wyrwane z kontekstu to nic nie znaczą. co, patzrył ci na nogi i tak se ni z gruchy ni z pietruchy powiedział 'ale pani ładna jest' ?:D

Gość ze jestes gupia

Gość wrytka
może macie racje ze lekarze tak czesto mowia chociaz mi sie to zdarzylo pierwszy raz a wiele razy to slyszalam np od taksowkarzy ale od lekarza to mi sie nie zdarzylo. To byla taka sytuacja ze on ostatnio byl na urlopie 2 tygodnie ja musze miec co tydzien robiona punkcje bo jestem po zabiegu i kiedy sie tak zastanawial co by tu ze mna zrobic ppowiedzial zebym poszla do jego poradni do tego i tego lekarza i przy tym tak zupelnie nagle powiedzial ze jestem bardzo ladna i troche mnie wrylo, na kartce do tego lekarza napisal : Zrób prosze tej ładnej pani punkcje kolana" i dodal ze ten lekarz przyjmuj tylko ladne pacjentki, tylko jak poszlam do tego lekarza to w poczekalni byly same babcie a lekarz nie wygladal na takiego ktory bylby zainteresowany ;adnymi pacjentkami taki stary i niejary hehehe jutro do niego jade zobacze jak sie bedzie zachowywal

Gość wrytka
w amach jasności to jutro jade do tego ktory mi powiedzial ze jestem bardzo ladna;)

mi tak kiedys też facet powiedział... "dziewczyno! jaka ty sliczna jestes. A ubierasz sie cudownie" 1 raz czlowieka na oczy widzialam... i taki szoook kompletnie nie wiedziała jak zareagoawc:D podziekowalam i poszłam na przytanek... p.s. koles duuzo duzo starszy:) heh ale to chyba tez sie liczy;d

mi tak powiedział mój proktolog. ale nie wyszła nam randka. więc sądzę, że miał na myśli moją .... a może w Twoim przypadku chodzi o ładny przypadek złamanej piszczeli? nie brałabym słów lekarzy zbytnio do serca, niektórzy są na serio zakręceni na punkcie medycyny ;P

Gość Kot w butach z wibratorem
wy naprawde naiwne jestescie, zupelny brak kumacji. Uwierz w kota!

Gość wrytka
to skoro jestesmy takie naiwne to moze nas oswiecisz i wyjasnisz o co chodzi tak zebysmy kumaly

Gość umbaumba
to znaczy to samo jakbys ty jakiemus powiedziala ladny jestes, raczej pomyslala bo wy plec zenska muwic tak nie mozecie hehe

Gość wrytka
gdybym ja komus tak powiedziala to by oznaczalo ze mi sie podoba ta osoba wizualnie

Gość ehhh no to wiele wyjaśnia
on to typ flirciarza i do tego stary dziad (po 40?) a Ty pewnie młoda kózka, co wygląda niewinnie, naiwnie i bez umiejętności ciętej riposty. ot, takimi flirtami umila sobie pracę, jak trafia się jakaś łagodna dziewoja, a nóż uda mu się ukisić ogóra w młodej dupie.

Gość ze moze dasz
sie przelecieć

Gość artro
mi powiedział ze fajna laska jestes poczym chwycił mnie za talie