Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronicze

iwostin i badanie skóry

Polecane posty

Gość weronicze

Usłyszałam o akcji iwostinu - badanie zdrowia skóry. Słyszałyscie coś więcej na ten temat??? jestem bardzo ciekawa. widzialam tylko ogloszenie w aptece ale nie doczytałam :( kiedy bedzie to w Poznaniu, wiecie może?

Gość xlara
To teraz będą po długim weekendzie w Poznaniu, w starym browarze :) Jak było w warszawie? dostaje sie jakieś próbki? na czym polegają dokładanie te badania? nigdy nie byłam ;)

Gość jawoora
Poszlam na to w krakowie. maja aparat taki nowoczesny do badania skory. przykladaja do twarzy takie smieszne koncowki i robia pomiary. probek nie ma, za to mozna kupic wszystkie kosmetyki z ich oferty. za zakup czegokolwiek dostaje sie nowy ntyperspirant aspiria.

Gość kto ci wrogiem
kupowalam kosmetyki z ivostinu, zadna rewelacja, korzystam z plynu miceralnego i dla syna kupuje zel przeciwbakteryjny do twarzy, kremy nam nie pasuja:(

Gość nieprawdaaaaa
mozesz miec makijaz

Gość AlinA.
A te końcówki to za każdym razem wymieniają na nowe, czy może przykładają każdej kobiecie te same? :O

Gość mlenkamilenka
Ellinka chybe bedziesz musiała zmyć podkład do badania.Skóra musi być czysta i osuszona.

Gość lola1369
na co to badanie skóry ?/dodam że mam skórę wrażliwą i chciałabym się dowiedzieć na co jestem uczulona jakich kosmetyków nie mogę stosować czy można coś takiego się dowiedzieć

Gość dorotka_m
Ze strony Iwostin "Na podstawie wywiadu medycznego i przy wykorzystaniu specjalistycznego sprzętu każda badana osoba otrzyma fachowe wskazówki dotyczące leczenia i pielęgnacji skóry wpisane w indywidualnie przyznaną Kartę Diagnostyczną." Wiec warto na pewno skorzystac z takich badań.

Gość lola1369
gdzie mozna skorzystac z takiego badania i ile ono kosztuje

Gość weronicze
Te badania są za darmo!!! wlasnie dlatego warto iść. Teraz będą 8-10 maja 2009 - Poznań, Stary Browar 5-17 maja 2009 - Szczecin, Galeria Galaxy 22-24 maja 2009 - Łódź, Manufaktura

Gość filomenka ka
Fajnie ze w Łodzi tez odbeda sie te badania, z checia sprawdze jak sie miewa moja cera bo nie uczestniczyłam wczesniej w tego typu badaniach skóry.