Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naoomi

jaki balsam

Polecane posty

dziewczyny slub mam w lipcu i napewno bede opalona ,poszukuje balsamu nie tylko nawilzajacego lecz ktory nada opaleniznie ladny kolor ...suknie bede miala z rozcieciem na noge i ponczoszki odpadaja ...myslalam o rajsopie w spreyu lecz slyszalam ze ten sprey brudz..moze ktoras z was ma wyprobowany balsam ...te bronzujace balsamy tez odpadaja bo smierdza

piszesz o balsamie brazujacym, a pozniej, ze odpada - okresl sie jasno czego szukasz

kurde nic nie pisalam ze chce bronzujacy tylko taki co ladnie podkresli opalenizne nie na bazie samoopalacza.po co mo bronzujacy jezeli bede opalona ....latem zawsze smarowalam sie olvka z drobinkami lecz mysle ze ona za bardzo bedzie sie swiecic i ze bede tlusta ....

Gość JUZ SAMA NIE WIEMM
to tylko z jakimis drobinkami zlota , bo nic wiecej procz balsamow bronzujacych nie podkresli opalenizny

ja miałam kiedys z avonu cos takiego w tubce ktory rozswietlal ciało - super był, gdzies mam jeszcze w domu, poszukam:)

Gość vods
ja mam dove silk glow, jest swietny! ma właśnie takie drobinki złota, ale bardzo delikatne i świetnie nawilża

Gość Kimona.
są takie w fioletowej tubce z avonu, bardzo dobre nie pamietam nazwy

Gość dove rozswietlajacy
jest rewelacyjny bardzo ladnie podkresla opalenizne :)