Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina42

Ciąża po 40 stce

Polecane posty

Gość Kalina42

całe moje dotychczasowe życie to dwa małżeństwa zakończone rozwodem, alkoholizm i niedojrzałość partnerów a lata leciały. poznałam jego jesteśmy razem 4 miesiące i stwierdziłam że chce mieć z nim dziecko. czy są tu kobiety w podobnej sytuacji do mojej, co mi możecie poradzić , zwariowałam czy ktoś ma w tym wieku swoje pierwsze dziecko

Gość Kalina42
nikt nie jest mi w stanie nic poradzić czy ktoś był w podobnej sytuacji

Gość Kalina42
up chyba jednak zwariowałam

Gość tylko skąd pewność
dla Ciebie to pewnie ostatni moment. Znacie się krótko, jak sie zdecydujesz teraz to liczysz się z tym, że może bedziesz sama wychowywać to dziecko?

Gość a jakas inna ktos poleca
nie,nie zwariowałaś ja mam 37 lat i pólroczną córcie oczywiscie na porodóce bylamnajstarsza chociaz nie :D jedna pani była ok 50 tki i po prostu wpadła z trzecim dzieckiem módl się zeby szybko wszystko poszło i dziecko było zdrowe a gadaniem sie nie przejmuj

Gość Kalina42
pełno mam obaw, w sumie zawsze może sie zdarzyć że będę wychowywać sama dziecko. w sumie gdybym zaszła w ciąże w poprzednich związkach już bym nią była. obawiam sie samego porodu i czy nie będzie komplikacji zdrowotnych jakie badania wykonać zanim zajdę itd

Gość a jakas inna ktos poleca
szczerze? ja na twoim miejscu jadłabym folik i czym prędzej do działania :) nie ma co kryc nie na czekać a wiesz nie jest powiedziane ze szybko sie uda jak nie masz jakiś problemów zdrowotnych to dobrze a poród? na pewno mialabys cesarke(jak ja) da sie przezyc

Gość Kalina42
dzięki za pocieszenia jestem pełna obaw ale i chęci do działania :) to już jest ostatni dzwonek faktycznie nie sądziłam że jeszcze będę miała taką szanse

Gość sarrim2009
witam!Mam 39 lat. Jestem ze swoim partnerem od wrzesnia 2008r., w lutym zaszłam w ciążę( pierwszą w ogóle) ale niestety straciłam ją 15 kwietnia. Teraz czekam 2-3 miesiące i znów zaczynamy starania. Oboje chcemy tego dziecka.