Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek Wielki

Pytanie w związku z wyborami

Polecane posty

Gość Maniek Wielki

Ostatnio w mediach głośno jest o wyborach do europarlamentu, o listach, okręgach itd. W związku z tym mam takie pytanie: Czy ktoś z was bedzie w nich uczestniczył i na jaką ewentualnie partię będzie głosował? W tej chwili (z tego co wiem) w Polsce liczy się tylko PO, PiS, PSL i SLD. Nie chcę żeby ktoś mnie tu namawiał na jakąś opcję, ani ja tego nie chcę robić. Poprostu chciałbym znać wasze zdanie. Dzięki za ew odpowiedzi

nie wiem, czy pójdę... jeśli tak, to zagłosuję na lewicę, jak zawsze, odkąd uzyskalam prawa wyborcze :)

Gość EWA33 ty KOMUNISTKO
ja tam nie głosuję, olewam wybory i olewam polityków niech suę koorwy same wybierają!!!!!!:)

Gość Maniek Wielki
Przecież nie trzeba się w związku z tym kłucić lub obrażać A socjalista nie równa się komunista, jak Ewa33 zauważyła

Gość a ja sie lubie kłócić
bo taki już jestem

Gość anarchia to bezprawie
zgwałcili by cię bezkarnie nawet zbiorowo okradli by cię zabrali zamochód wypedzili z domu i go przejeli na własność anarchisci to dziciaki albo oszołomy

Gość za to mozna by bylo isc
i BEZKARNIE wymierzyc samosad ;) zawsze sa plusy i minusy... Teraz tez gwalca bezkarnie. A jak czlowiek sam dochodzi sprawiedliwosci to jego sie za to karze :O

Gość za to mozna by bylo isc
a jezeli chodzi o wybory to nie wybieram sie, nawet nie wiem kiedy sa... Glosowalam przeciwko UE. Wiec nie czuje sie zobowiazana do pojscia :O

Gość Maniek Wielki
Ja głosowałem Za przystąpieniem do UE i jestem zadowolony z tego wyboru, dlatego chcę iść głosować Mam już wybranego kandydata i opcję polityczną i właśnie chciałbym znać wasze zdanie, bo w sumie to mało ludzi chodzi do urn a póżniej mają pretensje do całego świata

Gość pytaczkaaa
co to jest LP?

Gość nie można prosić
też pytam co to LP Ja nie opuściłam żadnych wyborów i teraz też pójdę ale nie wiem na kogo zagłosuję

"Maniek Wielki Ostatnio w mediach głośno jest o wyborach do europarlamentu, o listach, okręgach itd. W związku z tym mam takie pytanie: Czy ktoś z was bedzie w nich uczestniczył i na jaką ewentualnie partię będzie głosował? W tej chwili (z tego co wiem) w Polsce liczy się tylko PO, PiS, PSL i SLD. Nie chcę żeby ktoś mnie tu namawiał na jakąś opcję, ani ja tego nie chcę robić. Poprostu chciałbym znać wasze zdanie. Dzięki za ew odpowiedzi " Czy li nie ma żadnej ciekawej partii podanej:P.Rozważę czy głosować na app racja:P.

Gość
hmm jeśli juz na to pójdę, to albo do komisji wyborczej zarobić albo postawię krzyżyk tam, gdzie upadnie długopis...

Gość
a anarchia to fajny system tylko w społeczeństwie idealnym gdzie każdy ma swoje zasady moralne i to niezaleznie od tego, czy go ktś obserwuje czy nie... agwałciliby, zabili... idziesz ulicą i ktoś ci wbija nóż... i NIC mu nie zrobią. Bo niby kto skoro nie ma władzy i policji?

Gość Elementarius
Ewa 33 - socjalistka pff lewaczek i tyle ;)

Gość same lewactwo
albo POpierdolki:o

Gość Moja zdanie jest proste
DO OSÓB KTÓRE IDĄ NA WYBORY POWINNO SIĘ STRZELAĆ. Mendy, które napędzane propagandą mediów naiwnie sądzą, że oddając swój głos spełniają jakiś "obowiązek", "misję"... Chcesz polepszyć świat? To odpierdol się od mojego życia i zajmij się swoim- zamiast zmuszać innych, swym krzyżykiem nad urną do swojej "jedynie słusznej" wizji świata.

Gość BUZEK emerytalny IDOL PO
Średnia wyliczona emerytura z III filaru to dziś ... 2 EURO Pierwsze emerytury z II filaru to ok. 10 EURO. Buzek Najlepszy z najllepszych w PO wg Grasia W POdziekowaniu za reformę emerytalną Średnia wyliczona emerytura z III filaru to dziś ... 2 EURO Pierwsze emerytury z II filaru to ok. 10 EURO. NA Buzka, na PO. By żyło sie lepiej . wszystkim

Gość pan patafian
UPR

Gość SLD cool
:classic_cool: