Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny_as

Czym będąc w stałym i udanym związku.........

Polecane posty

mozna zaskoczyć w łózku swoją kobietę. Interesują mnie podpowiedzi co tak naprawdę \"kręci\" Panie. O czym marzą i fantazjują, o czym pragną a wsydzą się przyznac meżowi. Sądzę że temat ciekawy więc zapraszam do rzeczowej dyskusji.

Gość sasasasasasa
Mój mnie ostatnio zaskoczył tym że przy minetce był taki....namiętny!Wsuwał język tak głęboko i mocno!Nie pozwolił mi nic robić.Ja się wiłam a on mocno mnie lizał!Było bosssko!

Gość sseebbuukkuu
I to miało być zaskoczenie? Kiepskiego masz faceta, ja swojej kobiecie taką minetę serwuję na co dzień.

Pomimo ponad 25-cio letniego stażu, nieskrępowanego sexu oralnego, wszelkich pozycji, pieszczot pośladków i ogólnie rzecz biorąc niby nic nie brakuje, to chciałbym czymś zaskoczyć i to czymś co może dać niesamowita przyjemnosć i rozkosz.

Gość sasasasasasa
sseebbuukkkuu To chyba zmienię faceta!

Gość Renia 76
probowales kupic fajna , koronkowa bielizne ?

Gość ona83648364
to ja Ci powiem co ostatnio zrobił moj facet:) bawił sie moja pupą, najpierw palcem i ustami a poźniej wziął winogrona i zaczał sie nimi bawic - podobno na jakims filmie widział. Na pocztaku troche mnie to zdziwiło i zniecheciło, ale jak sie przekonałam to powiem Ci ze było super:)

" ona83648364 to ja Ci powiem co ostatnio zrobił moj facet bawił sie moja pupą, najpierw palcem i ustami a poźniej wziął winogrona i zaczał sie nimi bawic - podobno na jakims filmie widział. Na pocztaku troche mnie to zdziwiło i zniecheciło, ale jak sie przekonałam to powiem Ci ze było super" pomarańcze są lepsze

Gość sasasasasasa
no i doła chyba będę mieć bo myślałam że mój facet jest ok :-(

Zabawy oralne to standart, a mi chodzi o fantazje kobiet. O czym pragną a wsydzą się powiedzieć. Nie sądzę by w moim związku było inaczej. Mam więc nadzieję, że dowiem się czegoś ku radości mojej i mojej zony.

Gość Renia 76
trojkacik ?

trójkącik z żoną i jakąś partnerką to moja fantazja, której jednak żona nie zaakceptuje. Tak przynajmniej wnioskuję z normalnych rozmów:), chyba że..(???) udaje że jej kobiety nie kręcą chociaż po tylu latach razem bym wiedział że kręci.

Gość Renia 76
zabawa w przebieranki ?

A co to za zabawa i na czym polega? Trójkącik mnie :):) kręci ale wątpię bym miał odwagę i namówił. Dodatkowo żona jest obsesyjnie zazdrosna i zasadnicza. Ja, tylko ja i pełen luz ale między nami. Coś jeszcze może ktoś napisze i podpowie. Drogie Panie nie wierzę, że nie macie fantazji? Co jest?! Nie chcecie pomóc normalnemu facetowi, który chce uszczęśliwić zonę? Ojj nie ładnie:)))

Gość normalna asica
poproś ją by doprowadziła się sama do orgazmu, a Ty tylko patrz, chyba że nie jest wam to obce

Gość najprościej bym radził
do autora topiku - po prostu ją zapytaj, a jak nie jest za bardzo rozmowna,to jest i na to sposób : parę drinków na ogół rozwiązuje języki

Z trojkacikami to radzilabym dac sobie spokoj, wprowadzenie 3ciej osoby do lozka moze popsuc wasze relacje na bardzo dlugo, moim zdaniem nie warto ryzykowac dla paru chwil przyjemnosci. Chcesz zaskoczyc zone w lozku - zrob cos zaskakujacego:) Co do tych przebieranek, sprobuj poudawac np listonosza, wloz jakas czapke ale nie przesadzaj z rekwizytami, bo chcesz podniecic zone a nie rozsmieszyc. Najwazniejsze zeby nie wypasc z roli, masz sie zachowywac jakbyscie sie nie znali, mow do niej na pani, powiedz ze masz dla niej list polecony i ze ma sie podpisac, powiedz ze jest strasznie sexy i spytaj czy jest sama w domu i ze chetnie napilbys sie kawy, potem zlap ja za cycka i wyszepcz jej do ucha ze bardzo pania przepraszasz, ale nie mogles sie powstrzymac, itp. Potem powinno sie jakos rozkrecic:)

Gość Renia 76
Moj maz byl policjantem a dla urozmaicenia to proponuje seks z kajdankami i na biurku , ja jak go poznalam to " majdalam " nogami w krotkich spodenkach .

Gość bardzo fajnie
Anitka -> wygląda na to że sama już ze swoim listonoszem to przerobiłaś, hehe :classic_cool:

bardzo fajnie -> my strasznie lubimy takie odgrywanie scenek, wystarczy troche fantazji i codziennie mozemy isc do lzka z kims innym, a wszystko w domowym zaciszu, bez zdrady i ryzyka chorob wenerycznych.

Gość bardzo fajnie
anitka -> mialem na myśli prawdziwego listonosza, a nie przebranego męża

...poproś ją by doprowadziła się sama do orgazmu, a Ty tylko patrz, chyba że nie jest wam to obce... Czasami jak ją liżę pomiędzy udami biorę jej rękę i kieruję by się sama pieściła. Dotyka się ale wydaje mi się, że nie otwiera się całkowicie. Może się tego krępuje a może nie lubi-Ć ??? Kiedyś mi powiedziała że w przeciwieństwie do innych kobiet onanizowała się kilka razy w życiu. Podobnie pokupowałem jej rózne wibratory ale nie zauwazyłem jej zainteresowania tymi zabawkami by ich używała. Ze mną jest natomiast gorąca i namiętna. Ja chciałbym jej dać maximum rozkoszy więc... fanazje jak najbardziej ale może coś jeszcze.......?

Gość bardzo fajnie
pozwolę sobie mieć inne zdanie na ten temat.Widziałem kilka razy na żywo sytuacje, w których kobiety (o podobnych poglądach) widząc bardzo przystojnego faceta,miały tzw. maślane spojrzenie.Jestem dosyć bystrym obserwatorem,i powiem tak : z tego spojrzenia wynika - jestem twoja,daj jakiś znak.Doświadczony facet odrazu to zauważy.Czasami skorzysta.

Gość nie sypiam z komiczne
moze jakiegos mlodego kolege zapros?

Gość do Anitki
skąd wiesz, że ona chce wibrator w pupie? Gdyby mój mąż tak zrobił pogoniła bym go z łózka, nie uznaję sexu analnego

Gość bardzo fajnie
Nie mam zamiaru cię przekonywać, widocznie nie widziałaś jeszcze takiej sytuacji, ale wierz mi,zdarzają się naprawdę.