Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2009e

On nie pozwala mi się seksownie ubierać!

Polecane posty

Gość wzorowa zona nawet
podczas upałów nie odsłania ramion i nóg tylko chodzi zakryta.:P

Gość Gal La Anonnim
Normalny facet to nie robi ze swojej kobiety dziwki ktora ma przyciagac wszsytkich uwage,, i nie chodzi tutaj o zadne kompleksy. Za malo ROZMOW W TOKU OGLADCIE, TVN STYLE i ZYCIA NA GORACO, warto by tez odsiwezyc sobie stare numery BRAWO i POP czy GIRL.

Gość frufru
"kala87 - ostatnio ogladałam rozmowy w toku ,maz nie kazal zonie malowac nawet ust!!!!!!" nie "nie każe", tylko "nie pozwala"...

Gość Laura2009e
Masz niezłe rozeznanie w babskich czasopismach i programach tv...

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A jeszcze najlepsze jest to, że jak mąż jest w pracy lub w delegacji to potrafi zadzwonić i pytać w co jestem ubrana... ;/ żebym czasem nie wyszła gdzieś bez niego z jakimś dużym dekoltem he ;/ Cholera faceci sś czasem beznadziejni zamiast cieszy się, że mają ładną żonę, która podoba się facetom a mimo wszystko jest z nim to im coś zawsze musi nie pasować...

Gość Gal La Anonnim
Laura, napisalas SEKSOWNIE, jakie to ma znaczenie czy czerwone obcisle, czy lateks, czy skora, czy dekolt gleboki czy tylok dupa na wierzchu? Od razu sie rozbierz. A jezeli mowisz o ubieraniu sie schludnym i tak zebys wygladala ladnie a nie jak kocmoluch to inna sprawa, ale nie uzywaj wtedy slowa seksownie.

nie potrzebuje ale lepiej sie w takich ciuchach czuje. a slyszales ze nie ma brzydkich kobiet? sa tylko zadbane i niezadbane. nop moja kumpela z klasy uchodzila za totalna brzydule a jak sie odwalila na studniowke to wszystkim szczeki opadly.i tez nie nosila mini, ani szpilek, ani bluzek z dekoldem i nie chodzila w lachmanach. wiec stroj i zadbanie duzo daja a szczegolnie pewnosc siebie

Gość fakt baby jak lafiryndy chodza
mini zakrywa tylek tylko dekolt do pepka hmmmm wszystkie chcca byc takie sexowne jakby o to w zyciu chodzilo

Gość seksownie nie znaczy
jak najwięcej odsłonięte.

Gość Gal La
Alexia21 dziecko idz do piaskownicy, nie pieprz takich glupot bo dobre sa dla dzieci ktore zamiast wlasnymi oczami patrzec na swiat to widza TVN, POLSAT, ROZMOWY W TOKU,CLAUDIA, BRAVO, GIRL itd.

Gość Gal La
Najpierw chcecie miec do wszsytkiego wolnosc i prawo a potem placzecie ze jestescie molestowane w pracy i na stanowiskach. Najgorsze jest w tym to ze jestescie glupie zwyczajnie i nie potraficie myslec, co wiecej uwazacie ze to normalne bo kobieta przeciezz... a facet to... itd. itp. i wszystko wam gra... Owce w rzezni tez nie wiedza ze ida na rzez kiedy ida za baranem.

Gość nie wiem dlaczego
seksownie utoższamiacie z odsłoniętym brzuchem, dekoltem do pępka czy mini ledwo przysłaniajacym tyłek. o wiele bardziej seksownie i gustownie a nie wyzywajaco wyglada kobieta w delikatnej sukience i ładnych szpilkach.

ja wogole nie rozumiem facetow ktorzy sie oburzaja jak kobieta sie sexownie ubierze. boja sie ze ona ich zdradzi? a podobno kazdy ocenia po sobie czyli .. to moze tym facetom zdarzyl sie romans z sexowna babka i teraz mysla ze kazda sexownie ubrana z kazdym do lozka idzie?

Gość gall a ty czemu tak
uczepiłeś sie tych TVNów, polsatów itp? nikt tu o tym nie pisze. czyżby jakiś moherek z ciebie?:p

Gość dokładnie alexia
widocznie sami sa podatni na wdzięki innych więc oceniają innych podług siebie.

Gość Gal La
Alexia21 jeszcze duuuuzo wody uplynie duzo zanim zrozumiesz ze poddana jestes wielkim silom, na ktore nie masz wplywu. Zycie moja kochana Zycie.

a nie zdziwilabym sie jakby gall anonim wygladal fatalnie i po prostu denerwuje go jak widzi sexowna kobiete na ulicy i wie ze on nigdy takiej nie bedzie mial. dlatego wolalby zeby chodzily tylko takie zaniedbane i brzydkie bo ma u nich jakies male szanse chociaz

Gość Gal La
Ja sie uczpeilem TVNow? Prosze cie, to TVNy uczepily sie mnie i nas, i piora mozgi 24h/na dobę. Zwisają mi mówiąc kolokwialnie ale jakmiktoś do głowy wchodzi to wybacz żebym jak idiota krzyczał że to w IMIĘ WOLNOŚCI.

Gość gal moze i przesadza
ale widac ze autorka to pustak

Gość kurcze wiosna przyszła
i mam taką ochotę ubrac sie seksownie i kobieco (nie mylić ze stylem blond-tipsiar),:P

Gość Gal La
Alexia21 raz jeszcze powtarzam ci dziecko jestes i za malo TVNu ogladasz, poradnikow za malo przeczytalas jeszcze musisz wiecej! A co do mojej atrakcyjnosci... hehehe, no wiesz jakby to powiedziec, co to ma do rzeczy ?

ja ubieram sie tak jak mi sie podoba. nigdy za moda nie podazalam. leginsy sa modne a mi sie nie podobaja i nigdy bym sie w nie nie ubrala. ja mam swoj styl . i wiem ze nigdy go nie zmienie dla faceta bo wy powinniscie nas akceptowac takie jakie jestesmy a nie probowac na sile zmieniac

Gość faceci powinni was akceptowac
a w druga strone to juz jakby nie dziala :D

Gość nerwostan
przede wszystkim pewny siebie MEZCZYZNA ktory nie ma problemu z zaufaniem do swoje kobiety nie bedzie jej robil awantur o takie bzdety :) tez mialam chloptasia ktory na widok ramiaczka od stanika ktory zostal odkryty przez bluzke dostawal bialej goraczki zaborczosc to nic milego gal anonim a kobieta to wyobraz sobie nie zwierzatko ktore nie ma oleju w glowie, moralnosc nie wyklucza kobiecego ubioru ale i tak nie zrozumiesz

Gość Gal La
Alexia21 glupia jestes niemozebnie, ciekawe z jakiej wsi? Co dziwne z Polakmi jest tak juz od dawna, od kiedy sie zarazily od zginilizny francuskiej. Wysatrczy wziac dobre ksiazi o 18-19 wieku i wszystko wypisz wymaluj jest tak samo. Glupie tylko nie widzicie ze sie wszsytko wali na leb na szyje a potem marudzicie ze faceci nie sa w stanie was utrzymac itd. MAsz 21 lat powinnas to juz wiedziec ale ty wolisz ganiac po sklepach, lykac manipulacje jakie wciska Drzyzga (to znaczyło kiedyś - Sra) i jak ktos pluje w twarz to mowisz ze deszcz pada.

Gość Gal La
Nerwostan, a czy ja mowie o tymze kobieta nie ma sie prawa ubierac lekko i zwiewnie? Mowie o tym ze ubieranie wyzywajace nieprzystoi kobiecie a juz na pewno nie ŻONIE! I nie plec bzdur o zaborczosci, bo tak samo masz uczucia i emocje, potem gadacie ze faceci was nie rozumieja ize jich trudno zrozumiec. Albo sie sluchasz facetow albo sie sluchasz kolezanek i TVnu. Tylko nie jecz potem ze faceci sa tacy zaborczy. Albo jestes z kims w zwiazu i jestescie wspolnie jednoscia albo traktujecie sie jak przedmioty.

powinno dzialac w obie.ja jak mialam faceta nigdy nie chcialam w nim nic zmieniac . wolalam czasami cos przemilczec .ja akurat nie lubie narzucac swojej woli. ale jesli chodzi o zwiazek owszem zawsze mozna wypracowac kompromisy . jednak ja nigdy nie pozwole juz zeby facet mi mowil jak mam sie ubrac. bo to jest moja sprawa.

Gość Gal La
Alexia21 jakie narzucac swojej woli? co ty bredzisz? Jezeli z kims jestes i go kochasz to chcesz da niego dobrze, a dobrze to nie znaczy ze na wszystko mu pozwalasz jak robi cos glupiego.

a ja widze ze Gall Ano nie zauwalyl ze mamy XXI wiek. po drugie ja tv nie ogladam bo czasu nie mam .. no moze tyle co wiadomosci pol godziny dziennie i na tym sie konczy. gazet kobiecych nie czytam bo tez brak czzasu zreszta ja nie lubie nawet. ubieram sie tak jak lubie i jest mi wygodnie. duzych dekoldow nie nosze bo niestety mam miseczke B wiec nie ma czym sie chwalic. ale spudniczki czy krotsze bluzki owszem latem jak najbardziej. zima natomiast zawsze w spodniach bo jest mi cieplej. powiedzmy tak ze ja ubieram sie praktycznie - latem spudniczki i krotkie bluzki a zima spodnie i sweterki czy bluzy. hmm z tego co wiem to teren na ktorym mieszka blisko 300 000 ludzi to juz chyba nie wies. zreszta nie wiem co to za roznica.

narzucanie stylu ubierania jest inaczej narzucaiem swojej woli. a gdzie tu jest to nasz dobro o ktorym piszesz? bo podobno jak sie kogos kocha to chodzi o jego dobro?