Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2009e

On nie pozwala mi się seksownie ubierać!

Polecane posty

Gość Gal La
Gorylus jak ci sie wydaje to niech juz tak zostanie. Jak zaczniesz myslec to przyjdz i powiedz.

Gość Gal La
Dziecko mysli ze jak w telewizji lataja to ono skoczy sobie z 20pietra i tez poleci, ono nie widzi w tym nic zlego,przeciez nikomu nie robi krzywdy prawda, to czemu mu zabraniac tego? Nie ma jak lubi, jego gust.

Gość gorylus
Gal la - dzięki za wyjaśnienia. Fajnie, że jest naświecie ktoś taki jak Ty, co wie wszystko. Pewnie ciężko z tym żyć.. współczuję szczerze

przykro mi ale nie wrzucam swoich zdjec na forum. nie potrzebuje takiego dowartosciowania sie. ale jak chcesz zobaczyc roznice miedzy kobieta w makijazu i ladnie ubrana a taka bez makijazu i bez ladnych ciuchow to wpisz sobie w google lub you tube " gwiazdy bez makijażu" to zobaczysz jak niektore "sexbomby" sa brzydkie. kumpela mi kiedys to pokazala

dobra ja spadam bo ciezko sie rozmawia z ludzmi zacofanymi typu gall anonim. zaluz sobie topic " zacofani łączmy się" to porozmawiasz z ludzmi na swoim poziomie. powodzenia

Gość Gal La
:) Wiesz co Alexia21 mysle ze jestes idealem kobiety. Juz nawet tych zdjec nie potrzebuje widziec.