Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2009e

On nie pozwala mi się seksownie ubierać!

Polecane posty

Gość Laura2009e

Mój mąż nie pozwala mi się seksownie ubierać. Jestem bardzo szczupła, zadbana i zgrabna - dlatego lubię nosić mini, obcisłe ubrania i szpilki. A on najchętniej by mnie ubrał w dżinsy i t-shirt! sad(( Jak tylko założę sukienkę (nawet niespecjalnie krótką), to się wścieka i zachowuje, jakbym chodziła naga. Dla niego nawet czarne legginsy i bluzka z krótkim rękawem to strój, o który się obraża, bo legginsy podkreślają moje kształty i są opięte na pupie. Co ja mam zrobić?!

Gość Golonka
I ma racje.

Gość Golonka
Słuchać się tego co mówi facet, bo jak mówi to nie bez powodu., Chyba ze to jakis dupek jest, ale wtedy nie powinien byc twoim mezem.

Laura2009e - bo tak sie powinnas tylko dla niego ubierac a nie do latania bóg wie gdzie ;P

a ja sie nie zgadzam. kiedy kobieta ma sie tak ubierrac jak nie wtedy kiedy jest mloda i do tego zgrabna? ja mialam taki sam problem z czego to byl tylko moj chlopak. ta zazdrosc mnie denerwowala strasznie. ja tak samo lubie sie ubierac . natomiast maz mojej przyjaciolki bardzo sie cieszy kiedy ona sie sexownie ubiera. i tak powinno byc. musisz z nim jakos porozmawiac , ze w takich strojach lepiej sie czujesz, poza tym idzie lato to tymbardziej sie tak kobiety ubieraja. sprobuj mu przetlumaczyc jakos . ja nie wiem jak bo u mnie tlumaczenia nie wychodzily ale dzis juz nie jestem z tym facet - ale to juz z innego powodu jednak czuje sie wolna i moge sama decydowac jak sie ubrac i nie sluchac tego marudzenia

moj facet lubi jak ubieram się seksownie, denerwuje się tylko, gdy wychodę tak ubrana bez niego:-)

Gość GallAnonim
Laura bo sie ubierasz jak dziwka i nie widzisz nawet tego ubieraj sie jak kobieta, jestes w koncu mezatka no chyba ze jestes dziwko i bycie dziwka imponuje ci. Ale glupie te polskie baby sa.

Gość czarna koala
"Laura2009e - Co ja mam zrobić?! " przytyj i problem z głowy :)

Gość a ja mam dla ciebie radę
skocz i po problemie !

Gość no wybaczcie to już
mężatka nie moze załozyć szpilek czy bluzki z dekoltem? to co? ma chodzić w wyciągniętych swetrach i dresach?

Gość GallAnonim
Polki ubieraja sie jak dziwki, krotkie koszulki, nisko skrojone na biodrach i obcisle spodnie, duze paski, mocny makijaz, farbowane wlosy, kozaczki, torebeczki. A potem sie dziwia ze faceci sa tacy niedobrzy. Same sie zachowujcie jak kobiety a nie dziwki i strofujcie swoje kolezanki od mlodosci a nie potem wypisujecie na forach ze was zdradza, oszukuje itd.

Gość GallAnonim
Nie meżatka już nie może ubrać szpilek i wydekoltować się jak suka. Trudne do zrozumienia? To może razjeszcze do szkoly i czytac ze zrozumieniem sie nauczycie?

Gość a to dobre mężatka
nie może załozyć szpilek, hahaha - pierwsze słysze o tym na kafe.:D:D:D

Gość nerwostan
jest zakompleksiony ze znajdziesz sobie innego ;) brak mu wiary w siebie alfą to on nie jest :P

Gość Lenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mam taki sam problem.... W sexowne rzeczy mogę ubierać tylko jak idziemy gdzieś razem ;/ a jak idę sama to najlepiej jakbym założyła płaszcz do ziemi i jeszcze dobrze by było jakby zakrył mi twarz ;/ ehhh

dziewczyno po pierwsze to jest chore!!!! a mianowicie chora zazdrosc o ciebie!!!! twoj facet jest jakis niedowartosciowany ,zabrania ci sie tak ubierac bo boi sie ze zaraz bedzie cie ktos podrywac ......... ostatnio ogladałam rozmowy w toku ,maz nie kazal zonie malowac nawet ust!!!!!! sprawdzał w jakich majtkjach chodziła a niedaj Boze załozyła by stringi awantura na całego!!!!!a jak zobaczył sukienke?????kuuurde cały zdien sie nieodzywał ,musisz przeprowadzic z nim romowe a jak niepomoze to pozadnie wstrzasnac nim!!!! to twoje cialo i twoja sprawa co z nim robisz i jak sie ubierasz ,masz byc tylko wierna jemu i taki jest twoj obowiazek,aja bym sie obrazila i to na amen ,moj mezczyzna uwielbia jak sie stroje sam mi akze klasc spodniczki:))ale ja sie wstydze bo mam troche grube nozki hihihih buzka nie dajmy sie zwariowac:*

Gość bez odbioru
rozwiedź się :D 🖐️

Gość GallA nonim
Za mało rozmów w toku, za słabo macie mózgi jeszcze wyprane moje panny. Ale juz niedlugo czeka was zupelna swoboad i totalna wolnosc...

Gość no wiecie po ślubie
to kobieta powinna nawet obciąć włosy ichodzić w czepku jak przykładna mężatka.:classic_cool:

Gość Gall anonim wyjeżdzaj
do Afganistanu jak tu ci sie nie podoba, tam kobiety chodza omotane od stóp do głów.

Gość dziwny twoj facet
mój lubi jak sie ladnie ubieram a nie jak jakis kocmoluch jak sie za mna ogladaja na ulicy to jest dumny ze ma ładna dziewczyne a inni moga tylko popatrzec :P

widac ze Gall Anonim m uprzedzenie do takich kobiet. pewnie zadna taka na niego nawet nie spojrzy wiec on woli pisac ze to on na takie nie patrzy. ja znam wielu kolesi i zaden nie okreslilby takiej kobiety mianem dzw**i .. natomiast kazdy wtedy zwraca uwage na piekno danej osoby. gdyz nie kazda moze sobie pozwolic zalozyc mini, kozaki czy szpilki, do tego bluzke krotka i z dekoldem. a i pewnie jest zdania ze mezatki na plazy powinny chodzic w spodniach i swetrach zeby ich ciala nie bylo widac. a moze ty jestes jakims arabem i za odsloniecie kolana w twoim kraju jest kara smierci? puknij sie w glowie. facet nie ma prawa mowic jak kobieta ma sie ubrac.nie sie lepiej soba zajma! ostatnia moja teoria polegha na tym ze Gall Anonim jest homo. nie widze innych mozliwosci

Gość Gal La Anonnim
W Afganistnie sa normalne i duzo ladnejsze kobiety niz tutaj, duzo ladniejsze i nie chodza ubrane jak dziwki, sa wierne i oddane.

Gość normalny facet czuje
satysfakcję jak za jego partnerką oglądają sie faceci a zakompleksiony każde jej ubierać obszerne ubrania i nie patrzeć na innych męzczyzn, jak nie to awantura.

Gość widocznie jej facet
boi sie ze na patrzeniu by sie nie skonczylo ;)

Gość no wiecie przecież każda
kobieta chodząca w szpilkach to rozbestwiona seksualnie samica.:D:classic_cool:

Gość Gal La Anonnim
Alexia21 dziecko co ty masz w glowie? Kto mowi o patrtzeniu i docenianiu? Jezeli laska jest brzydka i ma najlepsze ciuchy i maske na twarzy to jest brzydka, a jak jest ladna to nie potrzebuje tych wszsytkich fetyszy, chociaz i w nich ladnie wyglada. Ale tu nie chodzi o jakies subiektywne odczucia. Po prostu laski dzisiaj chodza ubrane jak dziwki. Nie mowie o kobietach ktore ubieraja sie porzadnie, schludnie i ladnie, to samo dotyczy facetow, przeciez nie mowie ze ubieranie sie w dres to super fajnie jest. Taki sam obciach.

Gość Laura2009e
Tylko, że mi nie chodzi o skórzane czerwone mini i gorsety, a jedynie o obcisłe legginsy i sukienki przed kolano...