Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiechnieta

NADMIERNE OWŁOSIENIE

Polecane posty

Gość usiechnieta

Witam! Mam 20 lat i nadmierne owłosienie, czasami chce mi się śmiać z tego powodu a czasami wrzeszczec "dlaczego?!". Nie czuje sie sie kobieco, niby jak ? Moj problem polega na tym, iz mam buje owlosienie na rekach, brzuchu, udach, posladkach. Oprucz tego musze praktycznie codziennie golic nogi - wloski odrastaja blyskawicznie, np. wieczorem ich sie pozbede, a rano juz sa... Katorga. Zauwazylam rowniez drobne wloski na piersiach, oraz bardzo delikatny meszek nad gorna warga. Zaczyna mnie to przerazac. Depiluje brzuch, czy posladki, jednak fakt iz jestem "kobieta z wasami" bardzo mnie krepuje. Bladzilam po roznych forach i znalazlam SPIRANOL - wiele kobiet wypowiadalo sie o nim bardzo dobrze, ze pomaga po bardzo krotkim okresie stosowania, wloski staja sie jasniejsze, a w niektorych miejscach jest ich coraz mniej. SPIRANOL jest ponadto bez recepty, czy stosujecie ten lek i chcialybyscie sie podzielic swoja opinia. Chcialabym rowniez poznac w przyblizeniu jego cene, tej informacji nie moglam znalesc w necie. A moze polcanie mi inni lek ? Myslalam o wizycie u lekarza, mieszkam w GDANSKU i szukalabym kogos sprawdzonego, kto naprawde pomaga i nie wyciaga tylko pieniedzy. Czytalam, iz wizyty srednio wynosza 70/120 zl w zaleznosci od problemu + CENA LEKASTW. Zastanawiam sie czy to konieczne, znam swoj problem BUJNE OWLOSNIE, cykl miesiaczki mam stabilny - wszystko jest ok, musze sie tylko pozbyc tych niechcianych wloskow. Biorac pod uwage cene jaka bierze lekarz, to sama nie wiem, moglabym rownie dobrze zainwestowac w depilacje laserowo, na karze miejsce wystarcza 3/4 wizyty by pozbyc sie nadmiernego owlosnia. Raz w miesiacu wydalabym 200 zl - DEPILACJA WLOSKOW NAD GRONA WARGA tyle wlasnie kosztuje. Ceny nie sa przerazajace, najdrozszy zabieg to nogi 400 zl. Tak wiec mysle, iz miesiecznie moglabym sobie to zafunowac, jedank narazie chcialabym sprubowac tabletki. PROSZE O RADY. A MOZE NAPRAWDE ZNACIE DOBREGO LEKARZA Z GDANSKA ? ZABIEGI DEPILACJI LASEROWEJ o ktorej wspomnialam i podalam ceny sa gabinetu z GDYNI - bardzo polecany. Pozdrawiam.

Gość zbadaj sobie lepiej
poziom prolaktyny