Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa

mieszkam z siostra ona chce siewyprowadzic do chlopaka a ja nie mam pracy

Polecane posty

Gość ewelinkaaaaaaaaaa

i nie moge nic znalezc jetsem zalamana jak to bedzie:(

Gość gtrghtr
Tak jak w dorosłym życiu: nie ma się dochodu, idzie się do przytułku lub pod most, chyba że się pracę znajdzie. No, jeśli się uczysz i nie osiągnęłaś jeszcze granicznego wieku, to masz szanse na alimenty od rodziców.

Gość oleeee
ile masz lat? uczysz sie? jestes na utrzymaniu siostry? napisz coś więcej

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
ja mam 25 lat jestem po studiach juz poi co mam jeszzce pare zlotych na miesiac dwa takie oszczednosci z wakacji zeszlych jeszcze szukam pracy ale naprawde jest ciezko cos znalezc nawet jako kelnerka czy fizyczny mnie nie cha przyjac bo jak mi ost powiedzial pracodawca bede pewnie szukac inej pracy skoro mam studia:( jestem zalamana jak utrzymam sama mieszkanie? nie mam rodzicow

Gość To po choinke
starając się o prace za kelnerkę mówisz, że masz studia ? Powiedz, że masz mature i pokaż świadectwo maturalne :)

Gość Jak długo szukasz pracy
????????????????????

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
10 mc pani mnie sie zapytala czy mam tez kierunkowe wyksztalcenie i doswiadczenie jak powiedzialam ze nie pracowalam jako kelnerka to mi podziekowala:O kurcze a to takietrudne nosic tace?;p zadziwiaja mnie Ci polscy pracodawcy zcasami

Gość oleeee
hmmm nie wiem co ci doradzic , sama zarabiam grosze i umowe mam do grudnia , potem sie zacznie znowu bieda. A mieszkanie nie wiem wynajmujecie czy co? Ciężka sytuacja , a co do pracy to wiadomo ze nie ma co wybrzydzac jak sie nie za co kupic chleba. Jaki kierunek studiów skonczylas?

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
ja nie wybrzydzam pisalam juz na jakie stanowiska skladam cv wysylam wszedzie gdzie sie da mieszkanie jest kmunalnejestem po ekonomii

Gość oleeee
no wiem bo tez swego czasu szukalam sobie takiej pracy i tez chcieli osobe z wyksztalceniem jakims gastronomicznym a byl to zwykly bar gdzie nie podaje sie wyszukanych dan tylko frytki ehhhhhhhh

Gość oleeee
w dużym miescie mieszkasz ? bo jesli w malym to lipa jak nie masz znajomosci

Gość gerda zimnawa
ja mieszkam w dużym mieście i to jest dużo pracy, oczywiście nie jest to praca ambitna ale narazie żeby utrzymać mieszkanie - sprzedawca w sklepie, kasjerka w supermarkecie to może zacząć od jutra jak sie zgłosi.Teraz mnóstwo jest restauracji, ogródków, barów na dworzu i też czekają na dziewczyny, nawet nie chodzi im o wykształcenie, jako pomoc do salonu fryzjerskiego też potrzebują, można tak wymieniać i wymieniać więc nie wiem o co ci chodzi, z czym masz problem, jakaś niezaradna jesteś, jeszcze nie stara a juz narzeka na życie jak starsza kobieta po menopauzie.

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
miasto 70 000mieszkancow

Gość vbbbbbbbb
kurcze a to takietrudne nosic tace jestem kelnerka i wyobraz sobie ze to nie tylko noszenie tac, duzo musialam sie uczyc, noszenie kilku talerzy, tac, sprawne , szybkie podawanie tak by nie oblac goscia itp czy etykieta cala- w jakiej kolejnosci podawac itp, a do tego stoje tez za barem a tu duzo wiecej roboty, tylko ze ja bardzo luvie ta prace, kontakt z ludzmi, ich zadowolenie po posilku sprawiaja mi przyjemnosc, ja koncze studia wiec jest mozliwe znaleznienie pracy jako kelnerka, z tym ze ja zamierzam tak pracowac po studiach

Gość widocznie szukasz
pracę tak żeby nie znaleźć Masz wykształcenie ekonomiczne i problemy z pracą ? Nie wierzę Jeżeli wysyłasz cv to na pewno nie znajdziesz pracy, trzeba osobiście iść ... rusdzyć się z tyłkiem, a nie czekać aż smam manna spadnie z nieba BO NIE SPADNIE Twój dzień to Do po łudnia spanie potem zwlekasz się z wyrka cos bierzesz na ząb ... i hop do kompa ... Tym sposobem pracy nie znajdziesz ... siostra ma ciebie utrzymywac, nie wstyd tobie ....

Gość nie dziwię się że
siostra chce się wyprowadzić bo niby dlaczego ma utrzymywać takiego lenia i nieroba jak ty ? Jesteś trutniem i nie mów, że przez 10 m-cy nie możesz znaleźć pracy Jeżeli nie mam prracy i nie mam z czego żyć to biorę pracę jaka jest a w międzyczasie szukam innej, lepszej No ale jak się myśli, że siostra ma obowiązek mnie utrzymywać ....

Gość zlaaaaaaaaaaaa
do postu wyzej moja droga pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia czytalam dokaldnie gdzie ona skladala podania? z praca nie ma lekko i nie pieprzcie tutaj ze jak ktos chce to znajdzie mowia tak Ci co prace maja i gowno wiedza o bezrobociu!

Gość Pieprzysz od rzeczy
ci co pracę mają tez szukali ... sama praca do nikogo nie przyjdzie ... W mieście 70 tys. nie ma pracy ? Jak nie mam pracy to biorę to co jest, pracuję i szukam czegoś lepszego ... Autorka w dodatku mówi, że jest po ekonomii więc ... jak szuka 10 m-cy pracy to rzeczywiście chyba tak żeby nie znaleźć jak tutaj ktoś już pisał

Gość mmmmmmmm
Ja szukałam pracy 3 miesiące i myślałam ,że mnie kurwica weźmie, więc doskonale rozumiem autorkę topiku. Generalnie zauważyłam jedną rzecz: jak ma się studia to wymagają doświadczenia, tyle że nikt nie chce go dać:( takie moje obserwacje :(

Gość zlaaaaaaaaaaaa
Pieprzysz od rzeczy umiesz czytac? czy praca kelnerki to cos prestizowego? kurwA CO za debile tutaj siedza nie moge mowisz im a oni dalej swoje madrosci