Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrej

Co będziecie mieli dzisiaj na obiad ??

Polecane posty

Gość odrej

Bo ja własnie przygotowuje sobie ziemniaki ze śmietaną do tego 2 jajka sadzone :) pyszota :P

Gość alison11
odrej dorzuc mizerie i pychota jeszcze wieksza:) ja to mam dzis schabowego z frytami i surówka

Gość Amanda Lear
Klikanie w linki płatne już od 25 gr! A linków jest dużo! Za samą rejestracje dostajesz na start 7,50 zł, za zaproszenie znajomego 5 zł :) Jestem tam od przedwczoraj a na swoim koncie mam już 32 zł :) Za samo klikanie w linki w czasie kiedy i tak korzystam z kompa to nie mało. Polecam!! Dla osób, które szukają sposobu na zarobienie paru groszy praktycznie za nic i dla nastolatków, którzy chcą dorobić sobie do kieszonkowego :) http://bitmails.info/pages/index.php?refid=karramba87

Gość w chuya cięcie też zajęcie
a ja se zjem rybę :)

swinia w pomaranczach z jablkiem w gebie z brokulami mlode ziemniaki salatka kawioru i blinow vodka pol litra parostatki ziemniakow pizza 42 z da grasso ciasto czekoladowe tort urodzinowy 700 kg frytek zestaw twister zkfc chinskie zarcie czekolada lody 9 litrow wina barszcz czerwony pierogi ruskie pieczen wolowo wieprzowa z jajem wsrodku losos opiekany na parze :classic_cool: to na pierwsze danie

Gość alojzy babelek
soczystą poranną kupę mojego psa Azora:classic_cool:

Gość na pewno_________
bogracz