Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamparam

impreza dla singli

Polecane posty

Gość pamparam

Witam, Mam pytanie ;) Dostałam wczoraj informację od koleżanki, że jeden z portali randkowych organizuje imprezę dla singli w Warszawie. Wszystko wygląda dość ciekawie. Moja muzyka, bo impreza jest w klimacie rock&roll'a (dokładnie lata '50 i '60), klub w samym centrum Warszawy, jakieś dodatkowe atrakcje. Generalnie brzmi ciekawie. Zastanawia mnie tylko, czy na taką imprezę można przyjść samemu, czy może lepiej zabrać ze sobą jakąś znajomą. Był ktoś z was kiedyś na jakieś imprezie dla singli i może coś na ten temat powiedzieć? Albo może ktoś się skusi i pójdzie ze mną ;) Jakby ktoś był zainteresowany to poniżej wiadomość: „Już 23 kwietnia o godz. 20.00 zapraszamy Cię na kolejną imprezę organizowaną przez portal Przeznaczeni.pl, która pod intrygująco brzmiącą nazwą "Love me tender" przeniesie Cię w roztańczony świat rock&roll'a. Tym razem będziemy bawić się w klubie Mirage w centrum Warszawy. Na parkiecie królować będą rock&roll'owe rytmy, przeplatane innymi utworami - zarówno z lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych XX wieku, jak i współczesnymi kawałkami. Zachęcamy do założenia wybranego elementu stroju z tamtych lat ” Pozdrawiam, Gosia

hej ja tam bym pisal sie na taką impreze dla singli:):) szkoda ze tak daleko de mnie - może kiedyś w Toruniu cos takiegow ymyslą;)

Gość Amanda Lear
Klikanie w linki płatne już od 25 gr! A linków jest dużo! Za samą rejestracje dostajesz na start 7,50 zł, za zaproszenie znajomego 5 zł :) Jestem tam od przedwczoraj a na swoim koncie mam już 32 zł :) Za samo klikanie w linki w czasie kiedy i tak korzystam z kompa to nie mało. Polecam!! Dla osób, które szukają sposobu na zarobienie paru groszy praktycznie za nic i dla nastolatków, którzy chcą dorobić sobie do kieszonkowego :) http://bitmails.info/pages/index.php?refid=karramba87

Gość baterflaj86
hehe a ja bym się wybrała na to! tyle \"ciachów\" naraz :)

Gość boooooompf
też bym poszła, akurat mam wolny wieczór, jestem sama, co mi tam

zawsze wieksze prawdopodobieństwo kogoś poznania niż an dysce bo zazwyczaj kazdy am juz parę - a na takiej imprezie dla singli kazdy wolny:):):)

Gość pamparam
vampire, nie obijaj się tylko pakuj się i przyjeżdżaj do stolycy :D

Gość boooooompf
no, pójdę :)

hmmm ładny akwalek drogi to ode mnei;) i ciekawe ile wstęp:P:P hmmm gdybym mal wolny weekend to bym nawet się skusila - ale niestety szkola;/

Gość pamparam
ciekawe czy nie zlecą się same panny a "ciach" będzie jak na lekarstwo.. byłyście kiedyś na takiej imprezie dla singli? ja pierwszy raz słyszę o takiej akcji...

Gość pamparam
vampire, szkoła nie zając -nie ucieknie :D

Gość saljllllllllllllllllllllllllll
bys się skusiła vampirku???? widzę że masz nie tylko problemy z kontaktami z płcią przeciwną, ale nawet z własna identyfikacją płciową :-O debil!

Gość boooooompf
pierwszy raz słyszę o czymś takim, ale idę - kto nie ryzykuje ten nic nie ma :D

Gość pamparam
a ten klub? czytałam o nim na jakimś forum - różne były głosy i że jest zajebisty albo do dupy. więc chyba trzeba się samej przekonać :D

Gość mto86
Wszedłem na stronkę o tej imprezie... Całkiem całkiem to wygląda :) Jak Wy pójdziecie to i ja się zabiorę ;)