Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuusia28.

dziewczyny pomozcie uspokojcie mnie

Polecane posty

Gość tuusia28.

Witam, jestem teraz w 12tc skończyłam brac bromergon w zeszłym tyg bo tak kazal lekarz do 12tc skonczyc, do tej pory jedynym objawem były lekkie bole brzucha rzadko i bole i powiększenie piersi nic poza tym od tyg nic!!! boje sie, wkręcam...:( ze cos nie tak, ktoras z Was miala podobnie

Gość klakcia
kazda tak ma to chyba normale

Gość tuusia28.
chodzi o to ze odkąd odstawiłam bromergon przestałam miec juz te moje objawy w ogóle, czytam, ze dziewczyny maja nudności wymioty itp...a ja nic....i jeszcze odstawienie tego lekarstwa które podtrzymywało do tej pory ciąże...

Gość zwykle po 12 tyg
mglosci ustepuja , a niektore dziewczyny w ogole ich nie maja

Gość zwykle po 12 tyg
napisz dokladnie o co ci chodzi bo piszesz troche niezrozumiale - co cie dokladnie niepokoi

Gość dla mnie nie bylo
tusiu wybierz sie do lekarza na usg wtedy napewno sie uspokoisz kiedy zobaczysz swojego dzieciaczka na monitorze. Rozumiem Cię doskonale. Myśle, ze jedyna rzecza jaka pozwoli Ci odzyskac spokój bedzie USG

Nic sie nie martw i mysle ze takie pytanie nie ma sensu bo kazda inaczej przechodzi ciaze.Jedna ma mdlosci cala ciaze, inna polowe a jeszcze inna w ogole ich nie ma.Ciesz sie ze nic Cie nie meczy. A kiedy masz nastepna wizyte? Jesli tak bardzo sie niepokoisz to idz do lekarza, ale w sumie co mu powiesz? Ze minely Ci objawy ciazy i nic Ci nie jest?:) Napewno wszystko w porzadku:*

Gość tuusia28.
jesteście super, jutro usg, ale z natury jestem panikara i boje sie!! o co dokladnie mi chodzi, ze jak odstawiłam bromergon przestało mi tez dokuczać ta drażliwość piersi i teraz sie czuje jak przed ciąża zero objawów, broka bralam prawie do 12tc bo odstawiając go mozna poronić... siedzę sama w domu i po prostu nie mam z kimn pogadac:(

Nie krwawisz, nie masz wysokiej goraczki, nie masz ostrgo paraliżującego bulu brzucha to sie uspokój bo denerwujesz maluszka :D wszystko jest dobrze, napisz jutro jak po skanie ;)

Gość tuusia28.
ok:) tylko wiecie są takie "dobre kolezanki" ktore mówią ze moze byc nie ok mimo braków objawów poronienia itp...ciężko tego słuchać